- İsim
- Ahmet
- Araç
- 2013 1.2 TSI Midline Plus Manuel
Süreç tamamlandı hocam, gateway değişimini bileşen kaldırma ve kodlama işlemlerini hallettik bugün. Midline plus aracım biraz şımardı bu sayedeMidline Plus'a fonksiyonel tuş takımı takıldığını bilmiyordum sanırım beyinle alakalı bir problem. Montajı yaptıktan sonra bizi de aydınlatabilir misin süreçle alakalı?
Şimdiden teşekkürler
Işıklar yanmıyordu evet, gateway değişiminden sonra artık ışıklar da yanmaya başladı.Anlatımınız çok güzel emeğinize sağlık. Bende aynı işleme giriştim. Kablo ve tuş takımını almanyadan ebay üzerinden akrabam vasıtası ile mart ayında aldırdım. Pandemiden dolayı ancak geçen ay elime ulaştı. Aldığım kabloda iki tane kahve rengi kablo vardı bunları birleştirdim montaj kısmına geçtiğimde tuş çervesinin tiguan araca ait olduğunu bizim golf 7 araçlara uymadığı gerçeğiyle karşılaştım. Halbuki sipariş geçerken kod karşılaştırması ile uyumluluğunu teyit etmiştim. Fakat yanlış ürün göndermiş satıcı öyle düşünüyorum. Hayal kırıklığı ile geri çerceveyi takıp topladım. Şimdi size sormak istediğim bendede gateway mevcut değil siz gateway değiştirmeden montaj yapmışsınız. Mantıken tuşlar çalışmayacaktır. Sorum şu tuşların ışıkları vs yanıyormu? Yalnızca çalışma işlevini yerine getirmiyor anladığım kadarıyla? Son olarak dip not eklemek istiyorum airbag sökerken kontak kapalı anahtar çekik olsun sıkıntı olmuyor. Akü kutup başını sökmeyle uğraşmayın ben o şekilde sökmüştüm.
Size de teşekkür ederim Gönenç hocam, herşey başarılı bir şekilde tamamlandı, tuşlar çalışıyor. Sağolun.@Kysr038 hocam elinize sağlık güzel iş çıkarttınız.en kısa zamanda bitmiş halini görmek dileklerimle
Vas5054 cihazı ve yazılımı ile Tuna hocam @forjust1day uzaktan erişim sağlayarak Gateway bilgilerini yeni gateway e aktardı.
Bileşen koruma kaldırma işlemi ve gerekli şeylerin tamamını yaptı.
Kendisine ayrıca çok teşekkür ediyorum.
Sorunsuz bir şekilde çalışıyor şuan. Yukarıda mesajlarda belirttiğim şema ile kablolamayı doğru yapmışım.
İlerde Yapacak olanlar o şemaya göre kablolama işlemi yapabilir.