- İsim
- Yunus
- Araç
- 1.4 TSI 150 HP
Hocam onlarda var evet, internette ilk bulduğum yer orasıydı. yerlerine de baktım ama çok uzak dediğiniz gibi. internetten alıp güvenilir bir yerde taktırmak daha mantıklı geliyor öyle olunca da. bu yakada da bir yer bulabiliriz diye düşünüyorum.@erty Hocam Nam Tuning’e bir sorun isterseniz. Ben de anadolu yakasındayım, yerleri çok uzak ama bir günümü ayırıp gitmeyi düşünüyorum. İnstagram’dan takip ettiğim kadarıyla işçilikleri iyi bir yer gibi görünüyor.
Bulabilirseniz banada bilgi verin bu arada nam tuning te taiwan plastik olanından yokmuş vakum plastik var dedilerHocam onlarda var evet, internette ilk bulduğum yer orasıydı. yerlerine de baktım ama çok uzak dediğiniz gibi. internetten alıp güvenilir bir yerde taktırmak daha mantıklı geliyor öyle olunca da. bu yakada da bir yer bulabiliriz diye düşünüyorum.
Hocam taiwan ile taiwan olmayan arasında vida yerleri haricinde kalite farkı da mı var ? cahilliğime verin vakum plastik nedir bilmiyorum öyleyse öğrendiğim iyi oldu. iki gün sonra en ufak sürtmede elimize alacaksak araştırıp taiwan almak en iyisi.Bulabilirseniz banada bilgi verin bu arada nam tuning te taiwan plastik olanından yokmuş vakum plastik var dediler
Kullandıkları ürün kalitelerini falan bilmem de videolarında genelde yanlış uygulamaları nasıl düzelttiklerini gösteriyorlar. Tors vidası atılacak yere normal akıllı vida atılıp kırılan marşpiyel videoları vardı bir ara. Ürünü bulması bir dert, doğru monte edilmesi ayrı bir dert.Hocam onlarda var evet, internette ilk bulduğum yer orasıydı. yerlerine de baktım ama çok uzak dediğiniz gibi. internetten alıp güvenilir bir yerde taktırmak daha mantıklı geliyor öyle olunca da. bu yakada da bir yer bulabiliriz diye düşünüyorum.
Tek mi kalmış hocam, öyle bol stoklu gibiymiş gibi durmuyor sanki. ne kadara nerden aldınız? Umarım beklediğiniz gibi çıkar ve devamı da vardır, bir de fiyat konusu var tabii