sergentunc
Üye
- İsim
- Sergen
Eminim ki bir masaya oturulsa iki kelâmı bir araya getiremeyecek milyonlarca sözde milli insanlardan bir tanesi sen! olan arkadaş; Benim hayatım Almanya'da geçti ve uzun yıllardır bu memleketteyim, bu memlekette iş yapıyorum, kaldı ki sen ve senin gibi boş milliyetçilerden! daha fazla ülkemi sevdiğim için burdayım birçok seçeneğim hâlâ mevcut iken. Asla hayatım boyunca hiçbir insanı bırak hayvana bile tepeden baktığımı hatırlamıyorum, bakmışsam da benim noksanlığımdır. Ancaaakk! bahsettiğim gibi burada boş milliyetçilik naraları atan senin gibi bir arkadaşın tek seçeneği olduğuna o kadar eminim ki, bu ülke dışında bir yere gitmek istesen 3 gün evrak toparlayacağın durumda ben elimi kolumu sallaya sallaya her ülkeye giriş yapabilecek durumdayken! ( bak bu tepeden bakma değildir, ancak algılayabileceğini sanmıyorum ) bu vatanda yaşamımı sürdürmeye çalışıyorken boş konuşmayacaksın demek ki. Sizden başka kimse ülkesini sevmiyor zihniyetinde, sizden başka herkesin hain ilân edildiği ülkede bu muhabbetler gerçekten canımızı sıkmaya başladı artık. Tecavüzcünün kollandığı, her gün binlerce kadın cinayetinin gerçekleştiği, hırsızların cirit attığı memlekette bu mahluklatları kayıranlar apaçık ortadayken sen bana neyini savunuyorsun, kaldı ki sen kimsin bana nerede yaşayacağım ile ilgili fikir verecek? Yabancı memleket diyorsun ya, ayna dikizine tenezzül dahi etmediklerine de emin olabilirsin, bizim bu arabalara servet döktüğümüz yerde 10 maaşı ile bizim arabalarımıza rahat rahat biniyorken bu insanlar sen bu durumu algılayamazsın sözde milliyetçi! vatandaş. Aslında sana cevap vermeye gerek dahi duymaz idim yalnız insanoğlu işte nefsine yenik düşüyor, beni forumda arkadaşlar bilir tanır, bugüne kadar tek kişiyi incitmişliğim yoktur, kötü bir söz kullanmamışımdır ancak sen ve senin gibiler! hakediyorsunuz. Senden değil ama diğer forumdaş kardeşlerimden özür diliyorum.Bakın bunu yeni gördüm ben yazarken yazmışsınız sanıyorum.
Sizin için dileklerim değişmedi gelişmiş bir ülkeye tez zamanda gitmeniz dileği ile, siz ve sizin gibi düşünenlerin zaten topluma bir yararı olmaz bence.
Siz kendinizi kurtarın biz de sizden ve sizin gibi düşünenlerden kurtulalım...