@mutlubey17 Aynen direk yansıtıyor, birde yan çevirmeyi çözemedim. Dik konumda da kullanmak oldukca zor.
Siz yan cevirebildiniz mi ?
Telefon ekranını yan çevirince oda dönüyor[mention=4155]mutlubey17[/mention] Aynen direk yansıtıyor, birde yan çevirmeyi çözemedim. Dik konumda da kullanmak oldukca zor.
iPhone da ki sorun nedir anlayamadim, bende 13.7 telefon versiyonu ve sorunsuz kullaniyorum.Benimki Dikine yan dönüyor. bu şekilde kullanılamıyor. Eski versiyon çok iyiydi, sorunsuz çalışıyordu
Hocam biz standart Carplayin dışına çıkıp telefondaki diger uygulsmalari, yandex, youtube video ve normal video player gibi uygulamalar calistiriyorduk. 13. Xx surumu ile bunlar gitti ondan bahsediyoruziPhone da ki sorun nedir anlayamadim, bende 13.7 telefon versiyonu ve sorunsuz kullaniyorum.
Gerci [mention=11839]HONEY[/mention] hocamin Çinli cihaza baglayinca takilma baya geç acilmama vs sacmaladi ama bende oyle sotun yapmiyor.
Aynen hocam fiyat performans urunu olabilir cok para vermeden iş çözülürHocam iPhone 7 al. Ben de var biraderin passatta carplayda çalışıyor. 7 lerin fiyatı da makul sanırsam.
Hani künefe Hani BAKLAVA ? öyle kaçmak yok Bülent AbiAranan iPhone 8 plus alindi
teşekkür ederim
Listenin ustunde sen varsin ustad arabanin tatlisiHani künefe Hani BAKLAVA ? öyle kaçmak yok Bülent Abi [emoji4]
Biz Zülal abiyle baklavaları yedik :lol: Tamam ben aracın baklavasını gene alırım ama senin :
Listenin sonundayim sikinti yokBiz Zülal abiyle baklavaları yedikTamam ben aracın baklavasını gene alırım ama senin :
- AYFON
- EKRAN
- Dijon JANT
liste kabarık Bülent Abim [emoji4]
Sagol ustadimhayırlı olsun