- İsim
- Oğuz Kaan Volkan
Merhaba 1.5 ay once satmak zorunda kaldigim 2013 Golf 7 Pasifik mavi cam tavan golfumden sonra tekrar golfe kavustuk. Malesef cam tavan yok ama cam tavanlada doğmadık
Eski arabamin rengi cok guzeldi fakat bu dahada hosuma gitmeye basladi.
Cam tavan eksisi olmasina ragmen aracımda fabrika cikis 18” Serron Jant ve spor suspansiyon artısı mevcut. ( Çizikleri cok malesef)
Daha once yapmak isteyipye yapamadigim tum uygulamalari bu araçta yapmak istiyorum.
1. 7.5 difuzor
2. Piano black spoiler, yanlarda dahil (Şekline karar veremedim onerilerinizi bekliyorum)
3. Kayar ledli stoplar ama 7kasa mi yoksa 7.5 kasanin ledleri mi kararsızım ?
4. Kirmizi kaliper kapaklari.
5.piano black ayna kaplamalari.
6. Emin olmamakla beraber apaci gibi duracagindan korkuyorum. Piano black far kaşları.
7.Bundanda emin degilim ama on tampona ve yan marspiyellere ek (İnce liplerden) yaptirmak istiyorum. Piano black)
Bunlardan hangisi kotu/iyi durur, nereden temin edilir tavsiyelerinizi bekliyorum. Modifiyeli araba sevmem boyle ufak dokunuslar yapmak istiyorum apaciye kacmamak sartiyla.
Ekleme yaptikca fotoğrafları yuklerim.
Herkese kazasız keyifli sürüşler
Eski arabamin rengi cok guzeldi fakat bu dahada hosuma gitmeye basladi.
Cam tavan eksisi olmasina ragmen aracımda fabrika cikis 18” Serron Jant ve spor suspansiyon artısı mevcut. ( Çizikleri cok malesef)
Daha once yapmak isteyipye yapamadigim tum uygulamalari bu araçta yapmak istiyorum.
1. 7.5 difuzor
2. Piano black spoiler, yanlarda dahil (Şekline karar veremedim onerilerinizi bekliyorum)
3. Kayar ledli stoplar ama 7kasa mi yoksa 7.5 kasanin ledleri mi kararsızım ?
4. Kirmizi kaliper kapaklari.
5.piano black ayna kaplamalari.
6. Emin olmamakla beraber apaci gibi duracagindan korkuyorum. Piano black far kaşları.
7.Bundanda emin degilim ama on tampona ve yan marspiyellere ek (İnce liplerden) yaptirmak istiyorum. Piano black)
Bunlardan hangisi kotu/iyi durur, nereden temin edilir tavsiyelerinizi bekliyorum. Modifiyeli araba sevmem boyle ufak dokunuslar yapmak istiyorum apaciye kacmamak sartiyla.
Ekleme yaptikca fotoğrafları yuklerim.
Herkese kazasız keyifli sürüşler
Moderatör tarafında düzenlendi: