Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Liste için:
1. 7.5 difuzor
Bence yakışacaktır, yapılabilir.
2. Piano black spoiler, yanlarda dahil (Şekline karar veremedim onerilerinizi bekliyorum)
4 Parça GTI spoilerinden şaşmam.
3. Kayar ledli stoplar ama 7kasa mi yoksa 7.5 kasanin ledleri mi kararsızım ?
7.5 Difizörü taktık, kayan 7.5 tipi bir ledli stop tercihim olurdu.
4. Kirmizi kaliper kapaklari.
Kesinlikle önermiyorum. Gri / siyah ahengini ciddi anlamda bozacaktır. Kirli ise temizledikten sonra güzel bir metalik griye boyarsınız mis.
5.piano black ayna kaplamalari.
Yakışabilir. Opsiyonel.
6. Emin olmamakla beraber apaci gibi duracagindan korkuyorum. Piano black far kaşları.
Bence yapmayın, güzelim Bixenon farları maskeler bence. Ben olsam yapmazdım.
7.Bundanda emin degilim ama on tampona ve yan marspiyellere ek (İnce liplerden) yaptirmak istiyorum. Piano black).
Piyasada dolanan 3 parça lipler bence çok kaba duruyor. Bu işe girecekseniz bence ya Rline bodykit komple, yada hiç birşeye dokunmamak en iyisi.
Tamamı kendi görüşlerim, uygulamak size kalmış. Hayırlı olsun
1. 7.5 difuzor
Bence yakışacaktır, yapılabilir.
2. Piano black spoiler, yanlarda dahil (Şekline karar veremedim onerilerinizi bekliyorum)
4 Parça GTI spoilerinden şaşmam.
3. Kayar ledli stoplar ama 7kasa mi yoksa 7.5 kasanin ledleri mi kararsızım ?
7.5 Difizörü taktık, kayan 7.5 tipi bir ledli stop tercihim olurdu.
4. Kirmizi kaliper kapaklari.
Kesinlikle önermiyorum. Gri / siyah ahengini ciddi anlamda bozacaktır. Kirli ise temizledikten sonra güzel bir metalik griye boyarsınız mis.
5.piano black ayna kaplamalari.
Yakışabilir. Opsiyonel.
6. Emin olmamakla beraber apaci gibi duracagindan korkuyorum. Piano black far kaşları.
Bence yapmayın, güzelim Bixenon farları maskeler bence. Ben olsam yapmazdım.
7.Bundanda emin degilim ama on tampona ve yan marspiyellere ek (İnce liplerden) yaptirmak istiyorum. Piano black).
Piyasada dolanan 3 parça lipler bence çok kaba duruyor. Bu işe girecekseniz bence ya Rline bodykit komple, yada hiç birşeye dokunmamak en iyisi.
Tamamı kendi görüşlerim, uygulamak size kalmış. Hayırlı olsun