silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Buraya yolda karşılaştığınız her marka ve model güzel şeyi ekleyebilirsiniz
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim arkadaş grubunda makaramız vardır roccolar beyaz downpipe'lı geliyor diye fabrikadan [emoji23]scorpion dedi:Scirocco'yu ben de beğenmedim. Çok şanssız bir model zaten. Neredeyse çıkar çıkmaz apaçilerin resmi arabası oldu memlekette.
2 milyon Lira bir kareye sığmış. ..MSE dedi:Utandım yanına gidip detaylı çekemedim ama bu fotoğraf bile yeter heralde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam bu arabanın ilanlarına bakıyordum malum sitede. Birisi açıklamalara yazmış 6 aylık MTV si 498 liraymış bunun. Bizim arabalarla aynı vergiyi ödüyor sahibi, 600 bin civarı fiyatı olmasına rağmen...
Limit dahilinde,ucundan azıcık ta olsa siyasete girecek ama,az kişiyi ilgilendirince adaletsizlik olmuyor ama çok kişiyi ilgilendirince adaletsizlik oluyor.Güzel ülkemde bir çok vaka var böyle.Daha çoooook fırın ekmek yeriz.Motor hacmi takıntılı,saygıdeğer sistemimize buradan selam olsun,bu vesile ile...Hocam bu arabanın ilanlarına bakıyordum malum sitede. Birisi açıklamalara yazmış 6 aylık MTV si 498 liraymış bunun. Bizim arabalarla aynı vergiyi ödüyor sahibi, 600 bin civarı fiyatı olmasına rağmen...