- İsim
- Cevahir
hocam bu m4 mü? m paket 4 serisi mi? arka kelebek camda grancoupe yazısı var çünküFazla söze gerek yok M4.
Ama ilk kez gördüm bu donanım seviyesindekini
Hava yarıklarında piano Black kaplamalar var.
Ekli dosyayı görüntüle 1889
hocam bu m paketle alınmış 1.5 motorlu olan ( 4.18i) verisyon olabilir yani motor olarak değilde donanım ve dış görünüş olarak m paket trde sanırım 3bin motor olanı özel siparişle geliyor ayrıca grancoupe olarak yok m4 ler coupe olarak var sadece ben böyle biliyorum ama yinede yanlışsa bilgili hocalarım lütfen düzeltinizhocam bu m4 mü? m paket 4 serisi mi? arka kelebek camda grancoupe yazısı var çünkü
doğru hocam. 420 falan da olabilir. m4 sadece coupe tek kapı karoseriyle ve cabrio seçeneğiyle sipariş edilebiliyor.hocam bu m paketle alınmış 1.5 motorlu olan ( 4.18i) verisyon olabilir yani motor olarak değilde donanım ve dış görünüş olarak m paket trde sanırım 3bin motor olanı özel siparişle geliyor ayrıca grancoupe olarak yok m4 ler cabriyo olarak var sadece ben böyle biliyorum ama yinede yanlışsa bilgili hocalarım lütfen düzeltiniz
Hocam bu aracı ayrı bir seviyorum kasası cok guzel. Ebat olarak ne bir sedan kadar uzun ne bir hatchback kadar kısa tam arasında süper olmuş. Hele birde cabrio açıkcası kırmızı bir sline kalbimin ayrı bir kosesinde yatıyor. Boyle karanlık gizli kapaklı bir yerdeBu dört halkanın her modeli bir ayrı güzel...SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi