- İsim
- Ömer
Lexus’lar çok güzel hocam ya. Bu modelde kampanya vardı galiba.
Lexus’lar çok güzel hocam ya. Bu modelde kampanya vardı galiba.
Aynen kampanya vardı.Cidden düşündürücüLexus’lar çok güzel hocam ya. Bu modelde kampanya vardı galiba.
@Nfk @DuzboruDownpipe @Nfk Hocalarım buyrun size biraz daha güzellik atayım. Geçenlerde İstinye Park’ta karşıma çıkan şaheser. 'Aynen kampanya vardı.Cidden düşündürücü
Ooo, Lambo mükemmel olsa da, sizin karizmanız daha çok ilgi çekiyor Adnan Abi. 'Günaydın ,
Catania (Sicilya) meydanında Lamborghini polis arabası
@Nfk @yer_ucagi_34 @Levent Tiryaki @forzaGilles @DuzboruDownpipe @arimayacik @Emergency
Ekli dosyayı görüntüle 15449
Yine herzaman olduğu gibi çok naziksin s=friendship teşekkür ederim @yer_ucagi_34Ooo, Lambo mükemmel olsa da, sizin karizmanız daha çok ilgi çekiyor Adnan Abi. '
Gençler coştu iltifat yarışına girdiler çok teşekkür ediyorum,bu arada forumda karizma olmayan varmı ? s=s16 @Emergency@Jesi hocam lamborghini biraz sönük kalmış yanınızda
Adnan hocam her kadar Lambo güzel olsa da o tarihi adadaki şehirler catania ve palermo tarihi ve kültürel olarak daha çok cezbediyor beni., imkan bulabilirseniz eski geleneklere bağlı kalınarak %100 doğal yöntemlerle elde edilen sicilyanın meşhur zeytin yağlarından almanızı öneririm muazzamdır.., Şehir merkezlerinde de vardır ama en iyisi yöresel küçük kasabalarda bulunabiliyor., Corleone kasabasına mı gitseniz acabaGünaydın ,
Catania (Sicilya) meydanında Lamborghini polis arabası
@Nfk @yer_ucagi_34 @Levent Tiryaki @forzaGilles @DuzboruDownpipe @arimayacik @Emergency
Ekli dosyayı görüntüle 15449
Merhabalar Ali hocam,Adnan hocam her kadar Lambo güzel olsa da o tarihi adadaki şehirler catania ve palermo tarihi ve kültürel olarak daha çok cezbediyor beni., imkan bulabilirseniz eski geleneklere bağlı kalınarak %100 doğal yöntemlerle elde edilen sicilyanın meşhur zeytin yağlarından almanızı öneririm muazzamdır.., Şehir merkezlerinde de vardır ama en iyisi yöresel küçük kasabalarda bulunabiliyor., Corleone kasabasına mı gitseniz acaba
Ben de tam adamına tavsiye veriyorum desenize :lol:Merhabalar Ali hocam,
1976 yılından beri İtalya’da ikamet etmekteyim o kadar güzel yerler varki henüz keşfedilmemiş @forzaGilles