Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de son 3 - 4 gündür şöför tarafı ile sol cam arasından Bi yerden tıkırtı sesi geliyor. Ama bu ses sadece araç kalkerken titreme arttığında oluyor. Çukurda veya normal hareket halinde gelmiyor. Var mı başına gelen?
Benim arabam her esnediginde gacirt-gucurt diye sanki ortadan ayrilacakmis gibi ses geliyordu, arabayi mayis 2019'da aldim ekim 2019'da havalar soguyunca baslamisti, arabayi az daha satacaktim, sonra henkel fitil spreyi aldim, bütün kapilara yüzeysel siktim, bütün ses gitti, arabayi satmaktan vazgectim
@muhammedakgunes Würth bende ise yaramadi, henkel sürdüm gecti, tatilde kum falan olmustu tekrar temizledim sürdüm gecti, henkel ortalama 4-5 ay idare ediyor ama yaz tatillerinde toz-kum olunca tekrardan temizleyip-yaglamak gerekir
Ama ne yaptiysam gecmemisti, henkel ile fitilleri yaglayinca mucize gibi birsey oldu
Marka model fark etmeksizin eski bir arabaya binin ondan sonra Golf çok sessiz gelecektir Golf'te 2 3 ses duyduktan sonra Uno'ya biniyorum Golf'teki sesler kendiliğinden kesiliyor