@GG Teşekkürler hocam, size de hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Güzel günler de kullanın.GG dedi:
@GG Teşekkürler hocam, size de hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Güzel günler de kullanın.GG dedi:
Açıkçası geçen hafta ben alırken bırakın kurdeleyi, ayakkabı bağı bile yoktu, son temizlik ve kontrol yapan elemanlardan biri ne zaman gidiyorsunuz? yerine başka araç alacağım, teslimat var dedi pek peki deyip hemen çıktım.sdktsn dedi:@enpisagor Teşekkürler Can hocam, Sanırım bu kurdele işi tüm bayilerde varHayırlı olsun aracınız, güzel günlerde iyi yolculuklar. Bayiinin kurdele koyması da güzel bir detay olmuş.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
@sdktsn tekrardan hayırlı olsun hocam sipariş edip beklemek çok sancılı bi süreç beklemeden hazır bir golfe kavuşmak çok güzelsdktsn dedi:@kimi-emd anladım hocam aslında ben sipariş vermedim.. bir tanıdık vasıtasıyla aradım ve ellerin de golf olmadıklarını söylediler. Daha sonra tekrar konuşup iptal olan bir sipariş oldugunu ve Almanya'da bekletildiğini söylediler. Özelliklerini ve rengini öğrenince almaya karar verdim@sdktsn yok hocam geçen sene araç siparişi verip iptal etmiştim etimesguttan az gidip gelmedim etimesgut bayine ee bide vw nin arabalarını sevince ankaradaki tüm bayilerini biliyosun
Teşekkürler Göksel hocam, Bi highline değil ama olsungrattis dedi:Masallah kazasiz belasuz binin
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@necokyar86 Teşekkürler hocam siz de iyi günler de binin, Allah kaza bela vermesin.necokyar86 dedi:hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle binin
Teşekkür ederim Hocam. Vag uygulamalarını kullanmadım hiç. Şu anki özellikleri yeterli geldi şimdiliksdktsn dedi:
@enpisagor hocam bir kutu da çikolata verdiler onu söylemeyi unutmuşum gerçekten çok ciddi ve resmi çalışanları var bu çok hoş ama insan biraz da samimiyet aramıyor değilenpisagor dedi:Açıkçası geçen hafta ben alırken bırakın kurdeleyi, ayakkabı bağı bile yoktu, son temizlik ve kontrol yapan elemanlardan biri ne zaman gidiyorsunuz? yerine başka araç alacağım, teslimat var dedi pek peki deyip hemen çıktım.@enpisagor Teşekkürler Can hocam, Sanırım bu kurdele işi tüm bayilerde varHayırlı olsun aracınız, güzel günlerde iyi yolculuklar. Bayiinin kurdele koyması da güzel bir detay olmuş.
@makusla06 teşekkürler hocam çok sağolun.makusla06 dedi:Hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullanın inşallah.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun Hocam aksesuar olarak ön panjur çıtası cam çıtası ve plakalık iptali önerebilirim, birde krom egzos ucusdktsn dedi:Bir aydır bekleyiş sona erdi ve sonun da buluştuk yaklaşık olarak 120 km yol yaptım gayet keyifli ve eğlenceliydi.. su an hala Golfümü tanıma aşamasındayım. Sizlerin fikirleri çok önemli ( özellikle beyaz golf için) yapılması gereken aksesuar v.s gibi şeyler için yardımlarınızı bekliyorum.
Darısı Golfünü dört gözle bekleyenlere..