İhtiyaç ve tercihe göre değişir örneğin kendim için söylüyorum eşim kullanmayacak olsa tabii ki Golf derdim ama ikimiz de kullandığımız için polo derim...Sizin ihtiyaç, tercih ve hevesinize göre değişir. Bu arada her iki aracı da uzun süre kullandım.@ozan4050 Peki hocam 2019 polo 1.0 comfortline dsg mi yoksa 2016 golf 1.2 midile plus Manuel mi hocam.. İkiside çok temiz fikriniz ne olurdu
Hem dsg rahatlığı, hem daha üst paket, hem de 3 yaş daha genç araç göz kırpıyor.@ozan4050 Peki hocam 2019 polo 1.0 comfortline dsg mi yoksa 2016 golf 1.2 midile plus Manuel mi hocam.. İkiside çok temiz fikriniz ne olurdu
Önümüzdeki bahara değiştiririm kuvvetle muhtemel.@ozan4050 Alman dan sonra Fransız büyük hata olmuş, Alman dan sonra sizi yine Alman mutlu eder en kötü ihtimal ile Japon da işinizi görecektir ama gerisi hikaye.
Nasıl yani polo 'nun farları halojen diye mi kabul etmedi..?polo tabi ki cliodan daha üst segmente yerleşmiş bir araç. ancak 6 ay clio 4 deneyimi ve sonrasında clio 5 icon full test sürüşü...derken aracı cidden beğendim ve aldık. bir de hanımlara anlatamıyorsun, ben cidden halojen poloyu kabul ettiremedim
tabi ki halojen diye değil sadece (ama o da var ) , ancak vw genel itibariyle teknoloji imkanlarını kullanıcılarına çay kaşığıyla sunduğu için, siz bak bunun yol tutuşu iyi malzeme kalitesi iyi değerini korur deseniz de havada kalıyor anahtarsız girişinden kablosuz şarjına kadar olan araç karşısında. Polo tabiki her yönden daha iyi ama vw artık şu teknoloji seçenekleriyle segmentasyon yapmayı bırakmalı. Mesela full led, hız sabitleyici vs vs bazı şeyler artık standart olmalı, ama nerdeeNasıl yani polo 'nun farları halojen diye mi kabul etmedi..?