afiyetler olsun..
mini bir toplantı buluşma olmuş
darısı daha da organizasyonlara
Tesekkur ederim hocamMaşallah iki araca da [emoji4] güzel bir konu olmuş. Fotolar orjinal çözünürlükte görüntülenmiyor. Videoyu izledim. Videodan gördüğüm kadarıyla replika daha parlak ve sarı yanıyor, Orj biraz daha az parlak ve turuncu yanıyor. Tıpkı Orj vs replika u led farkı gibi ton ve parlaklık farkı var arada. Yan yana koymadıkça açıkçası bu sarı-turuncu ton farkını ayırt edemem şahsen [emoji4] parlaklık farkına gelince de vagcom ile parlaklık değerine müdahale ederek daha yakın bir parlaklığa çekilebilir belki [emoji4]
Konu için teşekkürler.
Çakma olan çakıııyorÇakma olan daha dinamik yanıyor yaa[emoji28]
Tesekkur ederim hocamafiyetler olsun..
[emoji4]
Haha güzel gözlem hocamÇayın yanında şeker ve kaşık yok. Baklava ile içilmiş belli. [emoji4]
Afiyetler olsun.
Hocam bu tartismaya karsilastirmaya acik bir konu degilCevizli baklava ve fıstıklı baklava karşılaştırması bekliyoruz))
Oooo ustadim güzel tespit saygiyla eğiliyorumBurgerista Bomb kokusu aldım sanki, afiyet olsun [emoji4]
Her iki aracında maşallahı var, muhabbetiniz daim olsun.
Tesekkur ederim hocamBulent hocam guzel konu olmus tebrikler . Ben renk tonuna takilmadim da. Replika olan cok hizli yaniyor digeri daha agir agir asil gidiyor valla [emoji4] ama tabiki sem tuninge gelsin bende alicam replika napalim hizli yansin varsin [emoji3]
Bir elimizden tutmadın ki ustad[mention=11839]HONEY[/mention] retrofite devam. 7.5 highline tampon istiyorum diye bağırıyor Golfcük.