- İsim
- Mesut
@driver_can hocam bunu direk üniteye mi bağlayacaksınız yoksa Araya anfi mi uygulayacaksınız?Loading...
Şimdilik 18 ince stepne ile subwooferı yerine yerleştirdim.Yakında bağlantısını gerçekleştiririz diye düşünüyorum.Disco mib 2.5 ile performansını yorumlarım.Tekrar Teşekkürler Mesut abi @Balistique
Ekli dosyayı görüntüle 45991
Direk discover pro mib 2.5 a bağlanıyor amfiye gerek yok bunda.Harman ünitelere direk bağlanabiliyor stepne içi bu sublar.Kablo tesisatı bağlanıp parametre atılıyor menüye subwoofer ayarı gelsin diye.@driver_can hocam bunu direk üniteye mi bağlayacaksınız yoksa Araya anfi mi uygulayacaksınız?
Teşekkür ederim Amin hepimiz kazasız belasız kullanalım araçlarımızı inşallah ambians aydınlatma retrofitinde çok kesme biçme olayı var fayda fiyat ve işçilik işi çok yanaşmam o işe.@driver_canhocam aracinizin massalahi var, birde rgb ambiyans yaptirsaniz cok yakisir bence. Kazasiz belasiz surusler dilerim.
Sağolasın abi gözü karartıp girdim biliyorsun iş saatlerimden ötürü vakit olmuyor bende koltuk ısıtmaya da girişecektim de hem takım yok elimde hemde Tuna biraz frenlediOo helal valla. Yasaklar sana yaradı. Eline sağlık.