Videosunu aşağıda bulabilirsinizHoney hocam bu neymiş ya ayrıntılı video isteriz. Kaç TL özel değilse [emoji1787]
3.250 tl
Videosunu aşağıda bulabilirsinizHoney hocam bu neymiş ya ayrıntılı video isteriz. Kaç TL özel değilse [emoji1787]
Aynen ürün bu[mention=20864]10ur[/mention] https://www.aliexpress.com/i/1005001346517172.html
Ustten görünüm yok hocam artik sen daha iyi biliyorsun cihazi her yerini test ettin[mention=15541]Musaaksoy[/mention] kesinlikle. fiziki şu çevirmelinin olmaması büyük dezavantaj bence de.
bir de hocam dinamik kameradaki fonksiyonlar geldi mi? [mention=11839]HONEY[/mention] üstten görünüm, park yeri bulma gibi
Onu da bir ara deneyecegizRadyo logosu eklenemeyen teype ben teyp demem [emoji14]
kesinlikle katılıyorum sizeOps ve geri görüş kamerası tek ekranda çıkması buda eski modeline göre bi +
Sagol hocamHayırlı olsun ama o paralara
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-discovery-media-mib2-std-appconnect-sesli-komut-performans-8-inc-861722653/detay
Orjinal takmayı düşünürdüm
Bugünkü telefon alışverişindeki destegin için ayrica teşekkür ederim hocamBu akşam 8den sonra Bülent Hoca ile birlikteydik. Bir telefon alışverişi oldu kendisi için, onun haricinde teyple ilgilendik.İnceleme yaptık.
İnceleme yaparken bir video çekelim dedik. Umarız yararı olur merak edenler için [emoji4]
Not: Teypte carplay enfes görünüyor, çözünürlük çok güzel 6,5 inç çinli teybe göre [emoji4] orijinal 8” gibi yani. Duvar kağıdı gelmesi ise bugün telefonu IOS14 e güncelledim. Onunla birlikte gelmiş [emoji4]
Bende telefon değişimi için satmayı düşünüyorum ip 6s 64gb[emoji23] yokmu isteyenBugünkü telefon alışverişindeki destegin için ayrica teşekkür ederim hocam
Haha[mention=11839]HONEY[/mention] Ne demek hocam, her zaman [emoji4] Hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah sorunsuz bir şekilde [emoji4]
Oraya bir Honey satırı daha yazmanızı rica edicim [emoji4] bkz. baklava.xsl
senin hesap kabarıyor hocaam [emoji4] şuan excel in sonu bu şekilde gidiyor,
honey
honey
honey
honey
honey
[emoji3]
SagolasinHayırlı olsun bülent abi. Cihaz özellikleri açıldıkça paylaş bizimle de.