Doğru tespit Orhan Hocam. Bilgi ve yardımlaşma konusunda güzel bir platform burası. :'(Orhan Hoca dedi:Serdar hocam başlığı görünce sesli güldüm.
Artık tutkuya birşey sormadan adım atmıyoruz farkında mısınız. nasıl bir topluluk olduk böyle.
Bosh iyidir hocam. s=s15
@Negatiwe
Diyecek şey çok bu konuda aslında; ama sözün özü...Çamaşır makinesi de Alman
iPhone using Tapatalk
Değerli Deniz HOcam;2003 de evlenirken beyaz eşya olayında siemens'den yana tercihimizi yaptık. Bulaşık makinası, çamaşır makinası ve buzdolabı. 13 senedir sıkıntı yok. Tamirat falan görmedi hiç biri. Yalnız bu aralar buzdolabımız biraz ilgi alaka istiyor gibi."Bende bu evde yaşıyorum, benim de gürültü hakkım var" gibisinden sesler çıkarmaya başladı. Ama diğer iki eleman da sorun yok şimdilik.
Sizin yaptığınız tamirati ne yapabilme yeteneğim var ne de cesaretim var Murat Hocam.Değerli Deniz HOcam;
Buzdolabınızın "Bende bu evde yaşıyorum, benim de gürültü hakkım var" gibisinden sesler çıkarmaya başlaması yorumunuza bayıldım sesli güldüm vallahi...
Buzdolaplarının iki sorununu gözlemledim şimdiye kadar.. Birisi kompresör motoru diğeri fan. Fan en sık arızalanan şey. Arçalik var bende de. İş inada bindi geçenlerde 250 lira alırız diyen servise inad önce ses çıkartan zımbırtıyı buldum. o kadar sakat bir yerde ki ne el girer ve alet..
sonra orijinal yedek parça satan yerden aldım fan motoru ve pervanesini toplamda 25 liraya yerinden sökebilmek için 1 liraya yıldız matkap ucu alıp penseyle çevirdim yerim dar diye.
İşçilik deseniz zaten bedava..
Toplamda 26 liraya tamir ettim mutlu mesut yaşıyoruz. [emoji4]
.