Bir motorcu olarak bende apaci saygısız kaldirimda giden surekli serit degistiren motorculardan nefret ederimMotorcuların sürekli mağdur oldukları algısı yaratarak trafikte ayrıcalıklı bir yer edinme arayışlarının anlamsız ve tek taraflı olduğuna iyi bir örnek. Motorla trafiğe çıkmak zaten risk başlı başına.
Ayrıca Passat'ın verdiği tepkiyi o an dalgın olmayan ve gözüne güneş ışığı girmeyen her sürücü verir ya da vermesi gerekir. Bence Passat olduğu için böyle bir sonuç çıkmış. Motordan da motorculardan da çok korkarım.
Onlar yanımda yöremde seyrederken sürekli onlardan kaçmak, en az önüme baktığım kadar dikizlerden yana ve arkaya bakmak zorunda kalmak beni oldukça yorar.
Motorcuları sevmiyorum. Özellikle de "zevk" için trafikte hızla aramızda dolaşanları.
"Beni fark et" sloganına ve çıkartmalarına o derece sinir oluyorum. Sizi potansiyel suçlu kendilerini ise otomatikman mağdur gösteren bu anlayış hiç hoş değil.
"Beni fark etmedin ve kazar oldu." Bu mu ?
İyi kurtarmış.. aslında yayaya karşı iyi kurtarmış desem daha doğru.Aramızdan birileri çok yetenekli ve öngörülü
https://www.instagram.com/p/CS_TTWtASpa/?utm_medium=copy_link
Ağır cezalar olsa keşke, o zaman böyle şeylere pek cesaret edemezler.Makasa gel.. Golf içerir..
Bu arada videoyu kaydeden araç da makasta..
Resmen önde ilerleyen taksiye yandan dalayım dercesine kaza meydana gelmiş.
Kazadan 2 saniye öncesine dönemiyoruz. O sebeple kurallara uymaktan başka çaresi yok..
Geçmiş olsun. Özellikle yolunda kuralına göre gidenlere.