Lezzet seviyemizi dusurmeyelim lutfenHoş geldiniz, merhaba şöbiyetini sabırsızlıkla bekliyoruz[emoji14]
Ah be abi, içim gittiLezzet seviyemizi dusurmeyelim lutfen
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20200925/114776abdab0a53658cd9425cb0ea571.jpeg
Hocam meslektaşı yanlış yerde aramışsını. Tam olarak buradayım
@cmsarikaya Otomobil sever bir meslektaş görmek ne güzel hocam, memnun oldum.Hocam meslektaşı yanlış yerde aramışsını. Tam olarak buradayım
@Murat85 hoşgeldiniz hocam keyifli forumlar.
@Murat85 hocam yukarıdaki mesajda masrafsız kısmını unutmayın, eğer aracınıza eklentiler yapmayı seviyorsanız gün gelecek neden öyle söylendiğini bizzat yaşayarak anlayacaksınız.Hocam hoşgeldiniz kazasız masrafsız forumlar
Hoş bulduk. Galiba en güzel dileklerden birisi bu. TeşekkürlerHocam hoşgeldiniz kazasız masrafsız forumlar
Çok iyi anlıyorum@cmsarikaya Otomobil sever bir meslektaş görmek ne güzel hocam, memnun oldum.
@Murat85 hocam yukarıdaki mesajda masrafsız kısmını unutmayın, eğer aracınıza eklentiler yapmayı seviyorsanız gün gelecek neden öyle söylendiğini bizzat yaşayarak anlayacaksınız.
Forumda dolaştıkça biz de bol bol satın alıyoruz.
Eeee ne guzel işte[mention=16076]Murat85[/mention] hoşgeldiniz hocam.kazasız belasız sürüşler dilerim. [mention=11839]HONEY[/mention] hocam harbiden fena canım çekiyor siz şu fotoğrafları koyunca [emoji2]