Haftaya ya da bugun belki ugrarim ustad[mention=16820]zdezen[/mention] araç bizzat oraya götürülüp orada baktırılmalı ...net durum recai usta ile çözülür
[mention=11839]HONEY[/mention] recai ustayla konuştum bugün ordaymış. 1750 olurda bide ben bakayım dedi ...görmem lazım dedi. Artık ne zaman uğrarsan hocam..
Eray beyin hesabina yaz diyeceğim haha ok dir sagol[mention=11839]HONEY[/mention] hahhh .... Recai ustada bilmiyor adımı....
Ustam Sana gönderdiğim Tungsten golf arka kapı + çamurluk hasarı 1 ay önce...diyince haaa abi buyur dinliyorum diyor telefonda
eray bu arada adım...
Bugun tekrar gittim Recai usta oradaydi[mention=11839]HONEY[/mention] hahhh .... Recai ustada bilmiyor adımı....
Ustam Sana gönderdiğim Tungsten golf arka kapı + çamurluk hasarı 1 ay önce...diyince haaa abi buyur dinliyorum diyor telefonda
eray bu arada adım...
Gönül yazar benzetmesi güzelmiş[mention=11839]HONEY[/mention] 150 adet hocam çokmuşşş be yahuu.... 4-5 gün de sürer sanırım .
neyse 1-2 yerden daha öneri üzerine fiyat alınabilir bu arada. (forum yönlendirmesi )
150 adet için evet 2000 normal gibi . tavan demekki Gönül Yazarın estetiksiz suratı gibi haşat olmuş .
Teşekkür ederim hocamGeçmiş olsun[mention=11839]HONEY[/mention] üstad. Eğer ek başka yerden fiyat almak isterseniz yer önerebilirim. Yeşil kunduranin arkasında topkapı ticaret merkezinde işinde çok iyi bi arkadaşımız var.
https://goldgarage.com.tr
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlahi@HONEY hocam.Geçmiş olsun.Bizim buradada geçen akşam çok şiddetli yağmur yağdı benim fukarada meydandaydı bende işteydim önlem alamadım 3 tane küçük gamze var gibi.Haftaya ya da bugun belki ugrarim ustad
Oto sanayiilere girip cikmayi pek sevmiyorum deli gibi iceride trafik oluyor bos oldugunda da deli gibi hiz yapiyorlar iceride
İlgin icin teşekkür ederim
Adini bilmiyorum ne diyeyim gidince savatage mi diyim
Teşekkür ederim ustadİlahi[mention=11839]HONEY[/mention] hocam.Geçmiş olsun.Bizim buradada geçen akşam çok şiddetli yağmur yağdı benim fukarada meydandaydı bende işteydim önlem alamadım 3 tane küçük gamze var gibi.
Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim.Bizim burası(Lüleburgaz).Arka kapı tavan kısmı sıralı gibi.Teşekkür ederim ustad
Size de geçmiş olsun nazarlik olarak kalsin bence sizdeki