M MSE Yönetici Katılım 23 May 2015 Mesajlar 2,742 Tepkime puanı 603 İsim Muhammed Said 28 Şub 2016 #31 @ilhan hocam şimdiden hayırlı olsun opsiyonlar çok iyi. Bu opsiyonların birinden vazgeçecek olsam herhalde kör nokta uyarıyı çıkarır ergo eklerdim. Koltuk ısıtma geliyor olması bile yeter bana Sent from my iPhone using Tapatalk
@ilhan hocam şimdiden hayırlı olsun opsiyonlar çok iyi. Bu opsiyonların birinden vazgeçecek olsam herhalde kör nokta uyarıyı çıkarır ergo eklerdim. Koltuk ısıtma geliyor olması bile yeter bana Sent from my iPhone using Tapatalk
KS KS I ilhan Üye Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 44 Tepkime puanı 0 İsim ilhan 28 Şub 2016 #32 @MSEHocam haklı olabilirsin, biraz güvenliğe ağırlık vermek istedim aile arabası Hocam Sizin imzada gördüğüm arabanın camları renk ile çok uyum içerisinde aynı renkte benim arabada, ön cam'da film varmı ? diğer cam filmlerinin numarası nedir ?
@MSEHocam haklı olabilirsin, biraz güvenliğe ağırlık vermek istedim aile arabası Hocam Sizin imzada gördüğüm arabanın camları renk ile çok uyum içerisinde aynı renkte benim arabada, ön cam'da film varmı ? diğer cam filmlerinin numarası nedir ?