Aracim daki opsiyonlardan son derece memnunum.( sadece yer tasarruflu stepneyi gereksiz buldum. ) Ama Keşke şunu da alsaydim dediğim 2 özellik var. ACC ve Keyless.Eğer imkânınız var ise bu 2 opsiyonu ekletmenizi isterim.silvershadow dedi:Değerli Hocam,Merhabalar,
Öncelikle çok güzel bir form olmuş Golf hakkında çok istifade etmiş bulunmaktayım formumuzdan. Yarın yeni bir golf siparişi vermek istiyordum, düşündüğüm opsiyonlar aşağıdaki gibidir. Buradaki arkadaşların bilgi ve tecrübblerine dayanarak ekletmek istediğiniz veya olmazsa olmazlar konusunda yardımlarınızı talep edecektim ve sipariş esnasında dikkat etmem gereken konular. Kartal Doğuş oto bayiine sipariş vermeyi düşünüyorum.
2016 1.6 TDI highline
Panoromik cam tavan
Frontassist ve ACC ve park assist
Kör nokta algılayıcısı
Yer tasarruflu stepne
Fiyata görede ekletebileceğim
Keyless
Dinamik Light assist ( DLA)
Ergoaktive koltuk
Geri görüş kamerası
Bu donanımlara göre vag.com ile aştırabileceğim donanım varmıdır?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Öncelikle golf tutkunu dostlarımız arasına hoş geldiniz.
Araç sanırım DSG eğer değilse ACC almak mümkün değildir maalesef.
Eğer DSG alıyorsanız tutarı bakımından en ucuzlar arasında (339 TL) , ancak oldukça faydalı bir donanım olarak kesinlikle "sürüş profili seçme özelliği" ni almalısınız.
Opsiyonel donanımlar kısmında bu donanımın özelliklerini bulabilirsiniz.
Dinamik Light assist özelliği bulunan araçlarda lane assist ile sign assist özelliklerinin VAG kablosu ile aktive edilmesi mümkündür. Dolayısıyla bu özelliği almanız halinde bu donanım bedavaya gelecektir.
Kör nokta algılayıcı alacaksanız bu özellik zaten lane assist ile birlikte satılmaktadır. Eger bunu alacaksanız bu durumda Elbette sign assist almaya gerek yok ayrıca vermişsiniz parasını çünkü.
1.172 TL ye ergoActive koltuklar aracınıza premium hissini hem görünüm hem konfor anlamında sonuna kadar vercektir.
Geri görüş kamerası 610 TL ancak bazen çok faydalı olabilir.
Unutmadan ACC ile Park Assist'ı bir arada aldığınız için sürüş konfor paketi 1520 TL Toplam tutardan düşülecektir
- aracımda uled ve dla mevcut. Bu zamana kadar hiç uzunlari kullanma gereği duymadım. Hatta arkadaşlar bilir, far yuksekligim fazla mi acaba diye servise kontrol ettirmiştim karsimdakiler rahatsız olmasın maksadiyla. Herşey normal çıkmıştı. Gercekten güzel aydınlatıyor.
- geri gorus kamerası : yan aynalarla fren Işığı sayesinde bile arkayi zar zor gorduğunuz durumlarda geri gorus kamerası ile rahatça arkanizi gorebilirsiniz.
- surus profili seçme : dsg li araçlarda kesinlikle bulunması gereken bir opsiyon.
- yer tasarruflu stepne. Eğer benim gibi bagaj havuzu kullanırsınız, yer tasarruflu stepnenin vereceği derinlikten faydalanamayacaksiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi: