Kesinlikle katılıyorum bu yoruma. Hocam eğer alıcaksanız bmw temiz bulup 40. yıldan alabiliyorsanız alın yoksa boşverin, benim arkadaşımda 3.20i 40.yıl var gerçekten çok farklı bi havası aracın mekanik olan el frenine rağmen Ama boş kasaya da bindim sadece bixenon far ve geri görüş var diğer kısımlar çöp kendi aracımı arar oldum binince.@Kingslayer Hocam bir de aracı doldurmaya kalkayım derseniz asıl sorun burada başlıyor. Sadece hız sabitleyici düğme-kablo seti 2500 TL, carplayli nbt ekran taktırayım deseniz 10.000 TL ve ikinci el. M direksiyon yine ikinci el 5000 TL'den başlıyor. Hayalet ekran orjinal sıfırı 10.000 TL. Daha şerit takip olayına falan hiç girmiyorum.
Kısacası retrofit düşünüyorsanız iyi bir bütçe lazım. Ya da sınırları zorlayıp 40. yıl paket alıp keyfinize bakacaksınız o da 400 bin TL'den aşağı yok maalesef.
Tavsiyem bmw f30 alıyorsanız kesinlikle dolu olan bi f30 alın. Ön park sensörü olmayan koltuk ısıtması katlanır aynası olmayan özellikle nbtsi olmayan bi aracı almayın yoksa aldıktan sonra yapmak isterseniz cebinizde para kalmaz