Üstad bu hafta senden 2. defa can sıkıcı haber duyduk. Öncelikle geçmiş olsun, en önemlisi cana geleceğine mala gelsin.Bir senedir her hafta içi araba kapalı otoparkta duruyordu, bu hafta Ümraniye'de dışarda bıraktım ve dolu vurdu.
Dolu yağdığı esnada avrupa yakasında işteydim, belki 2.dalga gelir diye kardeşim kapalı otoparka çekti arabayı. Akşam iş dönüşü gidip baktım, moralim bozuldu.
Epey göçük var, üç sene önceki doluda da bir aracımız perişan olmuştu. Bunda da zarar görünce üzüldüm gerçekten. Ön camım da çatlamış, cama üzülmüyorum ama kaporta kötü oldu.
Dünya malı dünyada kalır, söylenecek başka söz yok maalesef.
Geçmiş olsun Furkan hocam [emoji17]Bir senedir her hafta içi araba kapalı otoparkta duruyordu, bu hafta Ümraniye'de dışarda bıraktım ve dolu vurdu.
Dolu yağdığı esnada avrupa yakasında işteydim, belki 2.dalga gelir diye kardeşim kapalı otoparka çekti arabayı. Akşam iş dönüşü gidip baktım, moralim bozuldu.
Epey göçük var, üç sene önceki doluda da bir aracımız perişan olmuştu. Bunda da zarar görünce üzüldüm gerçekten. Ön camım da çatlamış, cama üzülmüyorum ama kaporta kötü oldu.
Dünya malı dünyada kalır, söylenecek başka söz yok maalesef. [emoji20]