AhmetCakmak
Yönetici
Ben 50 km yol geleceğim Başakşehir'den.
Moderatör tarafında düzenlendi:
UstadimBen 50 km yol geleceğim Başakşehir'den. [emoji3]
Yoldan cikmak iyidir ustad[mention=11839]HONEY[/mention]hocam yoldan çıkarıyo bizi ya, bi engel cikmazsa bende alirim bi porsiyon [emoji13]
Paylasmak guzeldir[mention=11839]HONEY[/mention] evet yiyeyem muhtemelen seninkinden yandan yandan alsam yeter bana [emoji23]
@HONEY Bülent abi, araca aldığım şeyin forumda konusunu henüz açıp paylaşmadım, birkaç güne paylaşırım ama organizasyon anadolu yakasında olacaksa malum listeye girmeden ben haracımı ödeyip aradan sıyrılayım.Yarın akşam 10 gibi tatlı operasyonu varmış. Bülent abi emri verdi.
Katılımcı aranıyor. :sofor:
Konum ortak bir yer belirleriz.
Oooooo Anadolu yakasindayiz bekliyoruz[mention=11839]HONEY[/mention] Bülent abi, araca aldığım şeyin forumda konusunu henüz açıp paylaşmadım, birkaç güne paylaşırım ama organizasyon anadolu yakasında olacaksa malum listeye girmeden ben haracımı ödeyip aradan sıyrılayım. [emoji3]
Afiyet olsun herkese.Gaziantep’teyim hocam.Gastronomi topraklarında.İş güç olmasa çılgınlık eder gelirdim vallahi.Herkese hayırlı cumalar dilerim.@Beyransever diye bi abimiz var bak konuyu görüntüleyenlerde başı çekiyor nick’inden de belli olduğu üzere kendisi de bizim gibi hocam yakınsanız buyurun
Bir gün ...Elbet bir gün hocam.