Haha[mention=11839]HONEY[/mention] abi bu ne hız. Hemen zehiri almışsın. [emoji3]
Bir dahaki bulusma da lutfen ekranin onune karton kagit koy
Haha[mention=11839]HONEY[/mention] abi bu ne hız. Hemen zehiri almışsın. [emoji3]
Km 60 bin yaparsan alayim[mention=11839]HONEY[/mention] abi elimde 37 bin km de çok temiz bir cihaz var düşünürmüsün [emoji14][mention=2662]metinkar[/mention]
Sordum biraz önceMeetgarage bi sorun derim onun elinde vardı
Eyvaah birisine retrofit virüsü bulaşmışSelam Ustadlar,
İkinci el 60.000 km de navli veya navsiz hayalet ekran arıyorum
Navsiz tercih ederim daha uygun fiyat olmasi amaci ile ihtiyacim yok navigasyona
+ - 2.000 km fark olabilir daha fazlasi vicdanen ve etik olarak sorun olur
Aracinin satarken sokmek isteyen veya cevrenizde satan varsa paylasabilir misiniz
Teşekkür ederim
Retrofit aşısı ciksada kurtulsak ustadEyvaah birisine retrofit virüsü bulaşmış [emoji3]
Hadi sana da bol şanslarKonu açılmışken ben de arayıştayım [emoji4] aracım 84.000 oldu [emoji4] + - 3bin km olabilir [emoji4]
İsallah ustadBülent abi zor ve keyifli bir arayışa girdin insallah bulucaz sana bi hayalet [emoji317]
Gerçekten öyle Bülent Abi, retrofitin en zevkli kısmı karar verme-uygulama arasındaki süreç.İsallah ustad
Acelemiz yok aramak beklemek keyifli
Takinca is bitiyor tadi kaciyor haha
Kesinlikle ustadimGerçekten öyle Bülent Abi, retrofitin en zevkli kısmı karar verme-uygulama arasındaki süreç. [emoji4]
Takınca heyecanı azalıyor, o yüzden hemen başka bir arayışa giriyor insan.
Yolculuk yapmayı seven insanların, bir yere varmaktan ziyade yolda olmaktan zevk alması gibi bir şey bu.