Golf 7 discovery pro

@fkorkmaz daha dün satıldı dıcsovery pro mıb 2 ve dynaudio komple set kablo setine kadar 6500 verildi siz neyin kafasını yaşıyorsunuz... artı crack işlemi 350 400 tl yapanlar var isteyen olursa yaptırırız.@fkorkmaz 

Bu çin malı dışındakiler, orijinal diye dışarıdan takılanlar cracklenince tam uyumlu oluyor mu? bluetooth, ses kalitesi, araç bilgilerini gösterme (göstermiyor diyenler de var). Bir de bakımda servisten geçince sorun yaşanıyor mu?

@Emrah037 C4125D4B-9CB8-45F6-82D4-01267619B28C.jpeg

Ben başka kafa yaşamıyorum piyasa bunu diyor hocam, bulduysanız alın ne diyeyim demek ki bulamamışsınız ki bir umut burada arıyorsunuz.

Bol şanslar dilerim, iyi günler.

Ek olarak Dynaudio dediğiniz sistem kendi başına Multimedia fiyatını geçiyor 2sini kim o fiyata verdiyse helal olsun diyorum bizimde karşımıza öyle insanlar çıksın  (y)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@fkorkmaz @fkorkmaz daha dün satıldı dıcsovery pro mıb 2 ve dynaudio komple set kablo setine kadar 6500 verildi siz neyin kafasını yaşıyorsunuz... artı crack işlemi 350 400 tl yapanlar var isteyen olursa yaptırırız.@fkorkmaz 

C9571C74-F3EC-4F14-A3E8-15329DEBC789.png

@fkorkmaz bu vatandaş ürünleri dün sattı dynaudio ses sistemi ve dıscovery pro mıb 2 cihazı  6.500 verildi sitede show yapmanın anlamı yok BEN PARAYI KOLAY KAZANMIYORUM 

Bende var 3000TL ya veririm.

Ama bugün kalmadi yarin gel bakariz 😁

Olmayan ürünün kaça satıldığı nedir !?

Bulduysan al ne diye gelip burda soruyorsun o zaman !?

Ayda yılda bir denk düşüp ucuza satılan bir ürün o ürünün piyasa fiyatını belirlemez. Satanın ya umrunda değildir ya değerini bilmiyordur yada kandırılmıştır.

Bide "neyin kafasını yasiyorsunuz" yaziyorsun bu nedir yahu, fikir sordun insanlar bildiği kadariyla cevap veriyor, madem cok biliyorsun sorma o zaman bildigini yap insanlarında vaktini harcama. Sana zorla bisey yaptiran mi var kendin sordun la havle ve la ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
@BurDem sadece mıb 2 ve 2.5 araç bilgisi gösteriyor geri kalanı bazı özellikler harıc malesef çalışmıyor

@CemK sen nie bana laf yetiştirip benim vaktimi çalıyorsun arkadaşım sana la havle felan çekerek ben bütceme göre hareket ediyorum sen mi koyuveriyorsun benim cebime paramı ayrıca ben fikir sormadım elinde cihaz olan var mı yazdım 3 bin 4bin 5 bin olur pazarlığımı ederim işime gelirse alırım...

@fkorkmaz bulamamak degil google de ararken bu siteye yönlendirildim adam 3100 yazmış satılmamış 2700 yazmış satılmış hocam...

@fkorkmaz bu vatandaş ürünleri dün sattı dynaudio ses sistemi ve dıscovery pro mıb 2 cihazı  6.500 verildi sitede show yapmanın anlamı yok BEN PARAYI KOLAY KAZANMIYORUM 
Parayı kimse kolay kazanmıyor hocam merak etmeyin. Neyin kafasını yaşıyorsun, show yapma gibi söylemler bu forum üslubuna yakışmamaktadır. Dikkatli olunuz lütfen.

@AhmetCakmak @AhmetCakmak kendim bir konu açtım bana bir ürün lazım oldugunu belirttim arkadaş tutmuş o paraya bulursan al,yok cin malı veriyorlar.vs gibi laflar kimse kimsenin küstah ve tavurlı uslubu’nu ve küfür içerikli tehditlerini çekmek zorunda degil kendinizi benim yerime koymanızı rica ederim.saygılar

Geri
Üst Alt