@AhmetCakmak @Can1889 çok teşekkür ederim sağolun içim rahatladı iyi ki bu grup var Allah razı olsun. Allah kaza bela vermesin
Valla ne diyim., siz de haklısınız bişey diyemem bunu anlamanın en basit yolu jantlar terazide tartılır, neyin ne olduğu ak mı kara mı ortaya çıkar..@forzaGilles Hocam orjinal seri numarasını logosunu basıp, birebir boya tonunu tutturup göbek armasını da orjinal arma oturacak şekilde yapabilen bi fabrika varsa ben ordan jant alırım arkama bile bakmam
Sahte yağ üretmenin gereksinimi bikaç etiket ve kapak sadece. Ama ben vw logolu jant üretebilecek kapasitede bi fabrika açsam neden korsan jant üreteyim gider vw yada büyük firmalara size jant üretmek istiyorum bana lisans verin derim
Şimdi şöyle; (ikisi aynı marka olan lastik- jant kombinasyonun) birisi Çin üretimi olan jant, diğeri Türkiye üretimi jant ise..?? ve tartığınızda ikisinin de ağırlıkları gram oynamaz küsüratına kadar aynı olur..@forzaGilles tarttim hocam lastiklerin ikisi bi marka ikisi farklı marka ama 4 jant lastikte hemen hemen ayni kiloda
Ali abi belki üretim tipleri farklıdır ama ben orjinal olduğunu düşünüyorum ve sorun olacağını da sanmıyorum. Yukarıda paylaştığım görsel Fransa'daki bir ilana ait. Almanya, İngiltere, İtalya vs gibi diğer çoğu avrupa ülkelerinde de made in China yazan dover jant ilanları var. Hepsinde de orjinal yazıyor.@sergen38 orjinal jantın göbek kısmı aşşağıdaki resimdeki şekilde olur; orjinal jantta göbek kısmı bayasız çıplak metal şeklinde olur, çukurda kalan kısımlar pütürlü boya atılmış şekilde olur.,
Ben arkadaşların aksi şekilde düşünüyorum., çin malı jantların pek masum olduğunu düşünmüyorum umarım yanılıyorumdur.,
Orjinal jant VW logosu ve göbek kısmı;
Ekli dosyayı görüntüle 18196
Ekli dosyayı görüntüle 14582
Ekli dosyayı görüntüle 14583
Ekli dosyayı görüntüle 36561
Hocam şunu demek istiyorum; siz önceki yazınızda ne dediniz; 2 jantın lastikleri aynı marka., diğer ikisi farklı marka.,Ayni jant ayni lastik ama içindeki hava miktarlarını bilmiyorum gramina kadar ayni geldi diğerinde ise 1 kilo fark vardi. Replika olsa sanırım en az 3-5 kilo fark çıkardı