Cumartesi günü değiştirdim. İstanbul'da bir parçacıdan sipariş verdim, orjinal ürün olduğunu söyledi ki gelen ürünün paketinde doğuş oto ambalajı mevcuttu. Aracımdaki ile birebir aynı idi. Gelelim montajına. İlk önce aracın bagaj kısmındaki plastiklerin hepsini çıkartıyorsunuz. Tavan kısmının bagaj ile birleştiği yerler de dahil. Tüm kabloları işaretleyip (ben tercihen renkli bant kullandım) yada fotoğrafını çekip soketinden çıkartıyorsunuz. Burada karıştırmamanız gereken tek önemli kablo sol körüğün oradaki siyah ve kahverengi soketli olan kablolar. Birisinde 5 diğerinde 6 kablo soketi mevcut. Sökmesi ise çok basit fakat pens yardımı ile çok daha basit bir şekilde sökebilirsiniz çünkü soketler çok küçük. Tüm kabloları söktükten sonra eski körükleri çıkartın ve daha sonra yeni körüklerin içerisine kılavuz tel yardımı ile kabloları geçirin. Tüm soketleri yerine taktıktan sonra aracı çalıştırıp fren, geri vites ve sis lambalarını kontrol edin. Bir sıkıntı yok ise etrafı toplayabilirsiniz.
Şunu da söylemek isterim, bagaj plastik döşemelerini söktüğünüzde logonun altında, su giderine gitmesi için bir hortum olması lazım. O hortum yerinden çıkmışsa yada yok ise logodan giren tüm su bagajın plastik aksamına dolar. Özellikle arabayı yıkadıktan sonra yada yağmur yağdıktan sonra bagajı açtığınızda körüklere doğru yol alır. Bahsettiğim yere özellikle dikkat edin. Benim bu yüzden su alıyordu. Sökmüşken o hortumu da değiştirdik.
Parçaya 900₺ işçiliğe 800 ₺ verdim. Yaklaşık 3 saat sürdü bu işlem.