- İsim
- Yunus
- Araç
- 1.4 TSI 150 HP
@Chaqlar123 Teknik detaylarını bilemiyorum hocam ama forumda bu konuda bolca bilgi mevcut, biraz araştırmanız gerekiyor.
Sandığınız kadar düşmüyor, hatta bir çok yerden eskisi kadar rahat geçiyorum. Aksine tabiri caiz ise arabanın leylek gibi duruşu gidiyor baya bir görüntüyü toparlıyor. Aşağıda biraz karanlık çıkmış, lastik ile çamurluk arasında 2.5 parmak gibi boşluk var. Ben basık araba sevmem ama bu yaylar tam ayarında oluyor. Vogtland'lar arka ve ön eşit alçalıor, araba yatayda düz duruyor ve görüntü daha basık. KW'lar çok sert vs her yayın farklı karakteri var. Ben hem konfor hem sürüş performansı açısından Eibach'ta karar kıldım ve memnun kaldım.@Mobydick Haklısınız eibach iyidir ama ben aracımın o kadar düşmesini istemiyorum spor yay ideal olucaktır benim için
Belge veya kutu yapmak çok kolay. Ben bu konuda uzman değilim ancak sahte diye gösterdikleri bir kaç tanenin boya rengi ton olarak farklıydı, yayların yüzeylerinde pürüzler, boya kalıntıları vardı. Bir tanesi görsel olarak çok iyiydi ancak yanyana koyunca genişlik ve aralıkları farklıydı.@Mobydick Sahtesi nasıl anlaşılıyor hocam? İçerisinden bir belge çıkıyor sanırsam o olursa orijinal diye biliyorum.