@Kingslayer@erkanwrc@erkanwrc Evet pek te ucuz değil sanırım 1lt's, 70 TL ama güzel bir temizleyicidir.
Ben 2 ürünüde tecrübe etmediğim için şunu kullanın diyemiyorum ama uğraşınca çıkar en azından kullandığınız malzeme güzel silikon veya diğer uyduruk çift taraflı bantlardan değil iz kalmadan çıkartabilirsiniz kolay gelsin[mention=167]erkanwrc[/mention] [mention=2809]Culture33[/mention] Hocam sizce bu kadar inatçı ve zor bir yapışkan izi için Autoglym mi yoksa M600 tiner mi alayım? El ile biraz girdim az önce kaba kalın kısmını 10sn de 5sn yuvarlaya yuvarlaya aldım sayılır fakat parmaklar gitti [emoji3]. E tabi 4 kapının toplam 15 metre olduğunu düşünürsek parmaksız kalabilrim [emoji20].
Öğle arası aseton deneyeyim birde umarım işe yarar lab'ta vardı.
Bende artık arabaya birşey yapıştırmama taraftarı hale geldim hocam [mention=167]erkanwrc[/mention].
Edit: Aseton boyaya zarar verebilir belki vazgeçtim şimdilik parmak ile gidebildiğim kadar gideceğim sanırım sonrasındaki ince kalıntılar için ise bakalım kısmet nasıl çözeceğiz.
Banta tutunacak bir yüzeye sahip eldiven takarak da deneyebilirsiniz bence. İnşaat eldiveni veya bulaşık yıkama eldiveni olabilir.@frknyldrm Hocam hiç demeyin benimde parmak su topladı üstelik bayağı uzun yapilacak kısım bütün kapı çerçeveleri . Yani parmaklar gidecek biraz ama yapacak birsey yok parça parça 3-4 günde bitirmeyi düşünüyorum açıkçası