KS KS omurkadir Katılımcı Üye Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 799 Tepkime puanı 1,036 Konum İzmit İsim Ömür 21 Eki 2020 #16 hepinize bilgiler için çok teşekkür ederim aydınlatıcı oldu epey. Normalde zaten autoda kullanıyorum artık AC de aktif kalsın.
hepinize bilgiler için çok teşekkür ederim aydınlatıcı oldu epey. Normalde zaten autoda kullanıyorum artık AC de aktif kalsın.
ogzogz Paylaşımcı Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 4,376 Tepkime puanı 5,842 İsim Ogz 21 Eki 2020 #17 omurkadir dedi: hepinize bilgiler için çok teşekkür ederim aydınlatıcı oldu epey. Normalde zaten autoda kullanıyorum artık AC de aktif kalsın. Genişletmek için tıkla ... Fazla aklınızı bulandırmayın. Kafanıza takılan soruların cevabı yukarıda. Gerisi kelimelerin yerleri değişmiş ve eklenmiş hali. Okumadan, yukarıda yokmuş gibi aynı şeylerin yazılması yazana da okuyana da yanlış anlayana da zaman kaybı..
omurkadir dedi: hepinize bilgiler için çok teşekkür ederim aydınlatıcı oldu epey. Normalde zaten autoda kullanıyorum artık AC de aktif kalsın. Genişletmek için tıkla ... Fazla aklınızı bulandırmayın. Kafanıza takılan soruların cevabı yukarıda. Gerisi kelimelerin yerleri değişmiş ve eklenmiş hali. Okumadan, yukarıda yokmuş gibi aynı şeylerin yazılması yazana da okuyana da yanlış anlayana da zaman kaybı..