silecek konusu aktifleşmişken diğer aracım fabiaya arka silecek siparişi geçtim . Rbw
Hocam üzerinden zaman geçmiş almışsınızdır belki ama aynı sorunu sıfır aldığım Bosch Aerotwin'de yaşadım ben. Bosch aksesuar birimine mail attım alalı 15 gün oldu aldığımdan beri sorun var gönderiyim bakın dedim, yanıt bile vermediler, sonra zorlayınca rica minnet 20km uzaklıktaki bir bosch car servise gitmeniz gerek dediler. eski sileceklerm ve yeni sileceklerimle ayrı ayrı video çekeyim eskiler bile daha iyi siliyor yormayın beni boşa dememe rağmen araçla gidilmesi gerek diye yokuş yaptılar. İnat ettim gittim değiştirdim, taktıkları yeni sileceği sordum aynısı dediler ama aynısını mı taktılar eco mu taktılar artık bilmiyorum. Görsel farklar var diğeriyle. Yorumları iyi olan en ucuz sileceği alır geçerim bu dakikadan sonra. 165 lira verdim ön arka set için, dert sahibi oldum bir de.3 seferdir vakitsizlikten benzinlikten aldığım silecekle idare etmeye çalışıyorum.
Her seferinde de tam silmeme iz bırakma problemi yaşıyorum. Silecek yukarı kalkarken problem yok tertemiz, sol silecek yukarı ve orta bölgeden aşağı inerken atlama/zıplama yapıyor camın yüzeyinde, iz bırakıyor. Acaba camımda mı problem var.
122 liraya Bosch olan problemimi kesin çözer mi bilmiyorum, ya da sudan ucuz 43 tl RBW alsam denesem mi bilemedim.
Ben onu da denemiştim geçmişte. Yapana kadar bayağı uğraştırmıştı. Ve de siz lastiği değişeceksiniz ama, metal kısmı da zamanla direncini kaybedip cama tam baskı yapmadığı için atlama yapabilir.Ucuz sileceğin lastiği orijinal mekanizmaya takılıyormuş bildiğim kadarıyla, en mantıklısı öyle yapmak.
Gözünüz aydın!