Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Golf 7.5 Replika Fardan Orjinal J lede Geçiş İçin Yardım
Su an araştırma asamasindayim, parçaları ve gerekenleri bildikten sonra, alacağım parçaları dikkatli seçebilirim diye düşünüyorum. Zaten 15 civarı olursa yaptırmam açıkçası, ama tek j de o kadar olucağını sanmıyorum.
@sonmohican replika j nin aydınlatması güzel beğendim ama orjinale sevdalandım açıkcası maliyeti uygun olursa yapabiliirm Led ampül kullanıyorum photon mono xenon alsam çok daha iyi olucak ama şu hali ile memnunum açıkcası
sen ciddi ciddi düşünüyorsun anladığım kadarıyla ozaman direk link vereyim incele mesaj at yada bunun gibi ilanlar kovala buradan yada ebay dan senin alacağın far herşeyi izerinde olmalı beyinler vs...
@GodThread işin zor, ben araştırdım ciddi anlamda yapacaktım, sadece çıkma içi boş bir tek far sağlam yani tek j olan ülkemizde 3.500₺-4.500₺ arasın da senin toplayacağın far kablo beyin falan da filan da şu dönem de 20nin bulur... çok iyi kovalaman lazım devamlı çıkmacı gezicen keş para her kapıyı açar... bence gerek yok...
@metinkar favorilerde abi ilan temiz baya buna ilaveten 2 adet beyin lazım, yükseklik sensörü, bcm, gw, far dönüştürücü kablo seti ve kabloları ve işçilik lazım oluyor