Sagolun ustadÇok güzel görünüyor, keyifli günlerde kullanın inşallah.
Sagolun ustadÇok güzel görünüyor, keyifli günlerde kullanın inşallah.
Sagolun hocamHayırlı olsun. Yapmak istediğim bir retrofit. Gerçekten bu malzemeleri nereden buluyorsunuz bu konuda yardımcı olur musunuz rica etsem ?
Sagolun hocamHayırlı olsun . Bu fiyatın içinde kablo demeti ,USB söketi dahil midir?
Hehe aynen hocam[mention=11839]HONEY[/mention] Ben demiştim abi 520'nin yolu uzun sen buna dayanamazsın diye. (Dayanamadı) [emoji3] Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Şu bizim mikrofon işini de bi halledersek süper olacak)
Sagolasin FurkancimMüthiş.
Emeği geçen herkesin emeğine sağlık, güzel iş çıkardınız gerçekten tebrik ederim.
Güle güle kullanın [mention=11839]HONEY[/mention] Bülent Abi, sırada hayalet var. [emoji4]
Sagolun hocamElinize sağlık üstadlar hayırlı olsun.Bu çalışmalarla bizlere ön ayak oluyorsunuz.[emoji4]
Teşekkür ederim ustad[mention=11839]HONEY[/mention] abi seni baklava.xls listesine ekliyorum. Güle güle kullan güzel günlerde.
Ustadim seni de uğraştırdimFull + Full paket aktivasyonun hayırlı olsun abi iyi günlerde kullan [emoji3060]
Teşekkür ederim hocam[mention]HONEY [/mention] hayirli olsun adaş
Sagolun hocamElinize saglik çok güzel olmuş. [mention=11839]HONEY[/mention]abi güle güle kullan. [emoji4]
Sagolun ustad[mention=11839]HONEY[/mention]
Hocam yavaş ama emin adımlarla, sindire sindire gidiyorsun retrofit işinde. Sanırım 2 sene sonra motor swap işlerine gelir sıra.
Ünite gerçekten çok güzel, çok memnun kalacaksın. Gerek görsel gerekse muzik kalitesi olarak.
Güzel günlerde kullanın.
Ankara dan bir cikmacidan buldumTopidoyu servisten mi aldınız yoksa çıkma torpidomu buldunuz [mention=11839]HONEY[/mention]