Yazıyor olmalı multimedia ekranında araç durumu sayfasına düşüyor sol ön sağ ön gibi. Hangi tekerde dönüş tur sayısı az hesaplanmış ise o lastik uyarı veriyor olmalı. Ama detaylı anlık basınç görmek isterseniz Retrofit ile TMPS takabilirsiniz. 4 lastikden anlık basınç verisini ekranda görürsünüz@Terms Hangi lastikte basıncın azaldığını yazıyor mu hocam ? Örneğin sol arka lastik basınç uyarısı gibi
Hocam, 4 kişiyle şehir dışı seyahat yapacağım zaman lastiklerin basıncını soğuk haldeyken 36 PSI'ye çıkartıyorum. Dönüşte tekrar 32'ye çekerim.@Volkan68 Hocam, şehiriçi için 32 psi basıyorum bende ama bazen şehir içinde araçta 4 veya 5 kişi olabiliyor. O nedenle hava basıncını artırmam gerekir mi?
Hocam, dün akşam bir yere gitmek için arabaya bindikten 3-5 dakika sonra "Sol arka lastik basıncını kontrol edin" uyarısı aldım.@Nonda Hocam peki diyelim sol ön lastikte basınç azaldı. Araç hangi lastikte basıncın az olduğunu söylüyor mu ? Yoksa sadece basınç uyarısı mı veriyor hangi lastikte olduğunu belirtmeden ?
Tiguan Comfortline vardı diye aklımda kalmış 36 basabilirsiniz hocam.Araç kapı içinde veya yakıt depo kapağında yazan değerlere göre mi araç yüklü/yüksüzken ön-arka tekerlere uygun havayı basıyorsunuz?