@yunusaktas91 hocam maşallah çok güzel görünüyor, özel değilse yaklaşık maliyet ne tuttu hocam öğrenebilir miyim, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
Teşekkür ederim, sağolun. Valla hocam her şeyde olduğu gibi hırsızlıkta da sınırımız ve ayarımız yok ne yazık ki.@yunusaktas91 Hayırlı uğurlu olsun hocam, tekerine taş değmesin de, ya ayıp bi insan neden sibop kapaklarını çalar ki,
Gerçi depremzedelere hırsızlığa giden bir millete sahibiz sibop kapakları devede kulak kalıyor. Geçmiş olsun, dediğiniz gibi nazarlığı olsun
Sağolun hocam. Totalde 9 bin tl civarında bir maliyeti oldu.@yunusaktas91 hocam maşallah çok güzel görünüyor, özel değilse yaklaşık maliyet ne tuttu hocam öğrenebilir miyim, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
Rica ederim hocam. Şimdi baktım da 1 ayda bile fiyatlar epey artmış, Allah sonumuzu hayreylesin...@yunusaktas91 bilgi için teşekkür ederim Yunus hocam.
Onun da kendine göre bi duruşu var hocam katılıyorum ama Pretoria uzun zamandır aklımda olan bir janttı. Belki bir gün Dartford da olur kim bilir...@yunusaktas91 proteria biraz ince kalıyor , datrford takmani tavsiye ederdim , daha elit model geçiyor
Hocam ince kollu jantlar aracı daha spor gösteriyor. Zevk meselesi. Yurtdışında dartford, durban felan yüzüne bakan pek yok.@yunusaktas91 proteria biraz ince kalıyor , datrford takmani tavsiye ederdim , daha elit model geçiyor
Bilmez miyim Ender abi, avcumun içinden kayıp gitmişti bu jantlar. Çok teşekkür ederim, sağolun.Gayet başarılı ve güzel olmuş .Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
Pretoria çok başka bir jant bence özellikle de golf araçlar için biçilmiş kaftan
aracıma uyguladığım zamanlarda zevkle kullanmıştım.
Ekli dosyayı görüntüle 39533