4 farklı kasa (Mk3-4-6-7.5) kullanmış birisi olarak bence de tam anlamıyla fiyasko oldu bu kasa.13 dakika önce, smhk yazdı:
Merhaba arkadaşlar, Golf 8 tanıtıldığından beri içime dert olmuştu. Ufak bir video ile neden tercih etmeyeceğimi anlattım. Sizin için tercih etme ya da etmeme sebepleri neler paylaşırsanız çok sevinirim.
Eyvallah Furkan hocam, ben kısmet olursa alacağım ve aldığım hali ile kalmayacak o araç.4 farklı kasa (Mk3-4-6-7.5) kullanmış birisi olarak bence de tam anlamıyla fiyasko oldu bu kasa.
Almış olsam, kaputu başkasının yanında açmaya utanırım ve yapacağım ilk dokunuş kaput amortisörü olurdu muhtemelen.
Üstü açık gözler facia, takıntılı birisi iseniz muhtemelen hep boş tutarsınız o gözleri.
Kokpit tasarımı aslında fena değil gibi ama fiziksel tuşların kaldırılması kötü oldu, lakin artık bunlara alışmamız gerekiyor sanırım. Tablet arabalar bizleri bekliyor.
Dokunmatik far anahtarının da bulunduğu soldaki kısım da ayrı bir ekran gibiymiş, bu açıdan görmemiştim daha önce. Arkası boş, o da nahoş...
Bu kasayı bize sevdirse sevdirse @Negatiwe Serdar Abi sevdirir, merakla onu bekliyorum ben.
Güzel bir örnek görmediği sürece Golf severlerin temkinli yaklaşacağı bir kasa bu, heyecanla bekliyoruz abi.Eyvallah Furkan hocam, ben kısmet olursa alacağım ve aldığım hali ile kalmayacak o araç.
Evet kabul ediyorum 2012 de Golf 7 tanıtımında beynimde şimşekleri çakan o etkiyi yapmadı Golf 8
Ama yeni nesil bir araç yeni heyecan demek. Bu arada birçok kişiye golf aldırdım inşallah yine vesile olurum.