@smhk tasarımı kiminin hoşuna gider kiminin gitmez tartışılır konu. Tuşları dokunmatik yapsa ne olur ki ben bu aracı alsam o sunroof tan yine ses gelecek. Audi A3 premium bir araç tasarım ve malzeme kalitesi olarak, golf 8 görünümüyle ve malzeme kalitesiyle pek premium bir araç değil gibi. Haberleri dinlerken çoğunlukla denk gelir hırsızlar çaldıkları lüx arabayla kaza yaptı dedikleri araçlar genelde BMW merco ve Audi. Golf maalesef bu seviyeye haberlerde bile ulaşamadı çünkü Almanın halk arabası
. vw nin highline da bile opsiyon koyduğu donanımlar Mazda da senelerdir standart. Bu ülkede bu vergiler diyecem ama girmeyecem o konuya. Konunun özü gidip üst paket golfe 450 bin ₺ vereceğime biraz daha verir üst segment d sınıfı bir araca binerim hemde daha donanımlı. Highline 7.5 sahibiyim BMW ve Mercedes lerede bindim d sınıfında. Eğer birgün binerseniz golfü çok çabuk unuttururlar. Güzelim memleketimde tırnağıyla kazarak para kazanan milletimi vergi yağmuruna tutan kendileri sefa içinde yaşayan yöneticilerin yönetmediği bir ülke hayal ederek sözlerime son veriyorum.