Şu arka camlar manuel-otomatik muhabbetini her duyduğumda/gördüğümde satış temsilcilerinin "güvenlik sebebiyle jhsdgljsd..." demeleri aklıma geliyor ve gülüyorum.Arka camlar otomatikmi hocam sende ; )
Bende değil galiba onu da kaldırmışlar.
Önden Kore arabalarına benzettim ben.
Şu arka camlar manuel-otomatik muhabbetini her duyduğumda/gördüğümde satış temsilcilerinin "güvenlik sebebiyle jhsdgljsd..." demeleri aklıma geliyor ve gülüyorum.
@frknyldrm Renault güvenliği düşünmeye devam ediyor. Yeni Clio 5 boş paket arkalar manuel devam.
Benim manuelden kastım elektrikli olmayan cam idi, yanlış anlaşılmayayım.@smhk Bahsedilen tek dokunuş olmayan manuel hocam yoksa zaten golfe de çevirmeli cam koyuyorlarsa hala
Elle tutup çevrilen cam açmadan bahsediyorum. Ferrariden tecrübe ettiğimiz üzere cam motorunun ağırlık yapıyor olması, aracın performansını olumsuz etkiliyor. Hızlanma önemli.@frknyldrm @smhk
Genel olarak dalmışız hocam herkes farklı bir şeyden bahsetmiş
Konuyu aydınlatması için @Negatiwehocamı davet ediyorum
Bildiğim kadarıyla 2017 ilk makyaj girişlilerde 14 yöne hareketli koltuklarda getirilmişti. 1.4 TSI aracımdaki koltuklarda vardı koltuk altı ancak ergo koltuk olmayan araçlarda o gözü bile çalıyorlar anlaşılan. herşey ekstra olmuş ...2018 itibariyle bu donanım kaldırıldı hocam, bununla beraber sanıyorum torpido kilidi ve ince çerçeve dikiz aynası da kaldırıldı zira benim araçta da yok bunlar.