forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Kısaca bunlar gerekli yani hocam çok teşekkürler. Peki ben far istiyorum kardeşim diyorum mesela servise sağ sol far aldım. Bomboş mu çıkıyor far kutudan?@Raban7
1x (Sağ Far)
1x (Sol Far)
2x (Led Güç Modülü)
2x (AFS Beyni)
1x (AFS modülü)
1x (Kablo Seti)
Sanırım evet. Hepsi sürü bir parça kodlu çünküKısaca bunlar gerekli yani hocam çok teşekkürler. Peki ben far istiyorum kardeşim diyorum mesela servise sağ sol far aldım. Bomboş mu çıkıyor far kutudan?
Evet boş çıkar., 3 tip J Led far var;Kısaca bunlar gerekli yani hocam çok teşekkürler. Peki ben far istiyorum kardeşim diyorum mesela servise sağ sol far aldım. Bomboş mu çıkıyor far kutudan?
Doğuş vermez ama normal bir servise sorun verirlerdi., zaten parça kodunu vermeze ne olur, yolda gödüğünüz çift j farlı bir aracın plakasından sorgulatın, fiyatı söylediklerinde çalıştığım firma işçilikle beraber teklif formu istiyor dediğinizde A4 kağıdına çıktı yapıp verirler, kağıtta da tüm parçalar yazar., çareler tükenmez onlar zorluk çıkarıyorsa siz arkalarından dolaşın .,@forzaGilles parça kodunu vermiyor doğuş oto maalesef. Tek boş fara 8600 TL dediLed modülü 2000 TL, bişey daha dedi oda 1600 TL
Hepsi x2
Ebay 'da olabilir ama paypal hesabınız olmalı, satıcılar paypal hesabı olmayanlara pek satış yapmıyor., önce farın parça kodunu öğrenmelisiniz.. bu verdiğim fikir parça kodunu öğrenemek için söylediğim birşey idi..@forzaGilles hocam arkadaş servisten ziyade ebayden falan bak diyor bana. 200 300 euro ya temiz farlar mevcut. Tane fiyatı. Burada kimse kimseyi kazıklamaya çalışmaz diyor
Mesela çıkmacıdan bulduğum farın bitane si 35 le bitiyor.
Ebayde sonlar 35 ve 36 ile bitiyor sağ sol far.