Hangi semttesiniz bilmiyorum ama bende 1.0tsi polo var inceleyip kullanabilirsiniz eşimin aracı bende biniyorum çoğunlukla polo keyifli bir araçTeşekkürler inceleyeceğim.
Antalya-Finike portakal diyarındayım Polo 1.0 tsi Comfortline Dsg tavsiye edermisiniz. Arka frenler Önceki aracım Polo 1.2 Tsi Lounge aracımdaki gibi Disk yerine Kampana kullanılmış.Hangi semttesiniz bilmiyorum ama bende 1.0tsi polo var inceleyip kullanabilirsiniz eşimin aracı bende biniyorum çoğunlukla polo keyifli bir araç
Ben istanbulda sandım 34 görünceAntalya-Finike portakal diyarındayım Polo 1.0 tsi Comfortline Dsg tavsiye edermisiniz. Arka frenler Önceki aracım Polo 1.2 Tsi Lounge aracımdaki gibi Disk yerine Kampana kullanılmış.
İstanbul Şişli doğumluyumBen istanbulda sandım 34 görünce
Polo alın geçin valla
...2013 82 Binde Golf 7 Manuel 1.4 Tsi Highline manuel sahibiyim. Opsiyon olarak aracımda Ergoactive Masajlı ısıtmalı koltuk,Keyless,Renkli Ekran ve Alarm mevcut. Aracımı satıp 0 km araba alma niyetim var. Clio 5 yeni kasa olması,İç genişlik ayrıca bagajı 390 lt olması tercih sebebim oldu. İcon paket yani en dolu donanım ama manuel alma niyetim var? Siz olsaydınız ne yapardınız? Fikirlerinizi merak ediyorum. Saygılarımla
Araciniz 2013 model güzel bir araç fakat...2013 82 Binde Golf 7 Manuel 1.4 Tsi Highline manuel sahibiyim. Opsiyon olarak aracımda Ergoactive Masajlı ısıtmalı koltuk,Keyless,Renkli Ekran ve Alarm mevcut. Aracımı satıp 0 km araba alma niyetim var. Clio 5 yeni kasa olması,İç genişlik ayrıca bagajı 390 lt olması tercih sebebim oldu. İcon paket yani en dolu donanım ama manuel alma niyetim var? Siz olsaydınız ne yapardınız? Fikirlerinizi merak ediyorum. Saygılarımla