Kingslayer
Üye
- İsim
- Jaime
İphone 12 mini diyorum bütçeniz varsa 12 alın
Reno4Lite çok güzel seçim olmuş, bir kaç gece önce vatan webte özel fiyat vardı almamak için kendimi zor tuttum.Selamlar.Ayni sorunu bende yasadim ve iki gün önce Oppo Reno 4 lite aldim 3500 tl 6 taksit vade farksiz.Kafamda sizin gibi yüksek fiyatli modeller vardi sonra bu cihazi gördüm.128 gb kapasite 8 gb ram super amoled ekran 165 gram 1.7 f degeri toplam 6 kamera helio p 95 işlemci bu fiyata alınabilecek uygun ürün.Yuksek fiyatli urunleri 3 taksit yapıyorlar odemeler yuksek daha fazla oldugu zamanda vade farki...Uygun fiyatli isterseniz diye söylemek istedim.Realme 7 pro da olabilir.3600 tl.
Hocam bende bi artış bekliyorum dolar kurunun hızlı yükselişinden dolayı.Ama iphone 12 trde çıkma arifesindeyken 11lere zam gelir mi ? Hatta iyimser düşünürsek 12 çıkınca 11e indirim gelir miİphone niyetlenen varsa bugün yarın ne kadar hızlı olabilirse o kadar hızlı olup alsın. Çok yakında fiyatlara güzel bir güncelleme gelecek.
Bu sorunun net cevabı Iphone’dur, uzun uzun anlatmaya hiç gerek yok.Ancak aldığım telefonda normal kullanıcı olarak beni 5 yıl götürsün istiyorum.