7.5 Low BCM'de belli sayıda ambiyans destekliyor. Koltuk ısıtma deneseniz yapamazsınız mesela.@Aliiii hocam benim bcm ambians renklerini destekliyor
7.5 Low BCM'de belli sayıda ambiyans destekliyor. Koltuk ısıtma deneseniz yapamazsınız mesela.@Aliiii hocam benim bcm ambians renklerini destekliyor
Hocam bu bcm nerede yer alıyor aracımdaki bcm'nin low mu high mı olduğunu nasıl anlarım ?7.5 Low BCM'de belli sayıda ambiyans destekliyor. Koltuk ısıtma deneseniz yapamazsınız mesela.
Bu sorunuzu bu şekilde cevaplamak cok zordur hocam. Benim tahminim high bcm vardir. Bu soruyu neden sordugunuz onemli. Mesela ambiyans aydinlatma mi yapmak istiyorsunuz? Eger oyleyle her high bcm ambiyans aydinlatma desteklemez.@Alii benim araç comfortline ama anahtarsız giriş ve çalıştırma var araçta Hangi bcm vardır ?
U led yaptırmak istiyorum o yüzdenBu sorunuzu bu şekilde cevaplamak cok zordur hocam. Benim tahminim high bcm vardir. Bu soruyu neden sordugunuz onemli. Mesela ambiyans aydinlatma mi yapmak istiyorsunuz? Eger oyleyle her high bcm ambiyans aydinlatma desteklemez.
Merhabalar, benimde aracımda anahtarsız giriş vardı ve 5Q0 937 084 AC idi. Ancak yukarıdaki tabloda high diye geçiyor, maalesef xenon far sistemini desteklemiyordu. Ben o dönemlerde 5Q0 937 084 AS ile değiştim. Ambiyans adaptasyonu yoktu ve diğer hiç bir ekipmandan hata kodu almadım.Bu sorunuzu bu şekilde cevaplamak cok zordur hocam. Benim tahminim high bcm vardir. Bu soruyu neden sordugunuz onemli. Mesela ambiyans aydinlatma mi yapmak istiyorsunuz? Eger oyleyle her high bcm ambiyans aydinlatma desteklemez.
Olur, ayrica iki anahtari da yeniden tanitmak gerekir. Golf 7 ye 7.5 bcm takarsaniz, 7.5 bcm de coding kismi adaptasyona tasindigindan dolayi eski ayarlari tekrar araca yukleme epey ugrastirir. Parca temininden once bu isi yapabilecek yeri ayarlayin oyle halledin derim.Bileşen koruma olur mu bcm’i değişince
5Q0 937 084 AG benim bcmOlur, ayrica iki anahtari da yeniden tanitmak gerekir. Golf 7 ye 7.5 bcm takarsaniz, 7.5 bcm de coding kismi adaptasyona tasindigindan dolayi eski ayarlari tekrar araca yukleme epey ugrastirir. Parca temininden once bu isi yapabilecek yeri ayarlayin oyle halledin derim.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 3.544,24TL | 5Q0 937 084 EC BCM J519 MQB Golf için 7.5 7 Passat B8 Tiguan MK2 koltuk isıtma ve havalandırma 5Q0937084EC 5Q0 937 084 ECKonuyu hortlatıyorum.Aracım 2015 highline ceyless var.Ambians aydınlatma için BCM değişimi yapmak istiyorum,dolayısıyla hangi BCM arkadaşlar?