Gerçekten de araç yerinde saydı diğerleri aldı başını gitti.Kendi sınıfındaki araçlar arasında baya uygun durumda ikinci el Golf.Bu ş...siz Doğuş'un aptal fiyat listesi politikası yüzünden ikinci elde Golf'ler yerinde sayıyor. alacağımız araçların fiyatları uçtu gitti Golfler 2 aydır aynı fiyatta.. Tiguan, Passat 3 kere zam yedi aynı liste üzerinde Golfün fiyatı aynı.
200k da pahalıydı 400k da pahalı hatta bir sonraki sene 400k için uygun diyebiliriz sanırım fakat iş gereği online araç satış platformu projesi (tek bir marka için) yazmıştım geçen başvurularına göz atayım dedim ve her gün neredeyse kredili satış için ortalama 100-200 arasında başvuru geldiğini gördüm. başvurular sabah mesaisi ile başlıyor akşama kadar sürüyor. Çevremde çok kişi tepki gösteriyor fakat insanlar bu duruma çok çabuk mu alışıyor hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor anlamıyorum.400 lere mi alışmak kötü
Karaköy Güllüoğlu da olmaz hocam şöyle bi Zeki İnal Şöbiyet yiyemeyelim bari )
T-Roc denilen araç B segmenti bir araç, Polo 'nun yerden yüksek aracı., T-Roc 1.5 TSI DSG Highline fiyat 414.500Bu ş...siz Doğuş'un aptal fiyat listesi politikası yüzünden ikinci elde Golf'ler yerinde sayıyor. alacağımız araçların fiyatları uçtu gitti Golfler 2 aydır aynı fiyatta.. Tiguan, Passat 3 kere zam yedi aynı liste üzerinde Golfün fiyatı aynı.
hocam burada sanırım biraz da golfe alternatif olan araçların piyasasına bakılıyor. Golf yoksa leon ,astra focus civic gibi araçların fiyatına göre degerlendiriliyor. BU araçların en üst donanımlar hariç alt vergi diliminden alınabiliyordu. Artık o da kalmadı. Civic bir üst dilime girdi ve fiyatı 220den 280e fırladı Kİ Golf saydığım araçlardın hepsinden daha iyi .192bine sıfır golf satan varsa ben kredi çekip 2 tane alabilirimT-Roc denilen araç B segmenti bir araç, Polo 'nun yerden yüksek aracı., T-Roc 1.5 TSI DSG Highline fiyat 414.500
Üretimi durmuş olsa da piyasada halaa yüzlerce sıfır km Golf var.,
T-Roc 'un 414 bin tl. olduğu bir ortamda Golf 'ün halaa 350 bin olması evet bence de saçma bir durum.,
Sıfır km araç piyasasında fiyatları uzun süredir galericiler belirliyor., ancak nasıl oluyorda benim esas anlamadığım galericiler bu olayı nasıl oldu da gözden kaçırdı/kaçırıyor.. Onlar bilmiyor mu C segmenti bir araç B segmenti T-Roc 'dan her anlama daha iyi bir araç olduğunu..