- İsim
- Yunus
- Araç
- 1.4 TSI 150 HP
Hocam araştırmalarım sonucu iPhone ile honor magic watch gayet uyumlu çalışıyormuş. Sadece stres ölçümü yapılamıyor eksiklik olarak. Diğer tüm özellikler çalışıyormuş... bende internetin yalancısıyım
Iphone ile uyumlu değilse hiç yanaşmam hocam teşekkür ederim. Spor amaçlı kullanma düşüncem yok, bir saat almayı düşünüyorum bari akıllı olsun dedim. iWatch’un iphone ile uyumlu olması dışında pek bir güzelliği yok gibi. Estetik açıdan özellikle.@yunusaktas91 iphone ile kullancaksaniz huawei'den vazgecin, bende iphone ve huawei gt var, müzik yüklenmiyor, mecbur android'ten yüklüyorum
tam uyumlu degil ios'la
casio wsd f30 var ama bu extrem outdoor icin, tavsiye ederim: https://www.armadasaat.com/casio-wsd-f30-bkaad-erkek-kol-saati-2904?utm_source=cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri-urun-listeleme
ama iphone ile apple watch kullanmak daha iyi olur, nike serisi cok güzel spor yapiyorsaniz
Bu modeli araştıracağım hocam. Bu da olmazsa iWatch’a kalacağız gibi görünüyor.Hocam araştırmalarım sonucu iPhone ile honor magic watch gayet uyumlu çalışıyormuş. Sadece stres ölçümü yapılamıyor eksiklik olarak. Diğer tüm özellikler çalışıyormuş... bende internetin yalancısıyım
Ürün hepsiburada’da indirime girmiş, deneme şansınız oldu mu hocam?Hocam araştırmalarım sonucu iPhone ile honor magic watch gayet uyumlu çalışıyormuş. Sadece stres ölçümü yapılamıyor eksiklik olarak. Diğer tüm özellikler çalışıyormuş... bende internetin yalancısıyım