Hocam fazla tevazu göstermişsiniz ama sizin yaptığınız şey, mahallede kimsede yokken Atari alıp oynayan ve diğer çocuklara gösteren çocuğun durumuna benziyor, biz de diğer çocuklar gibi heyecanla ve merakla izliyoruz. Bence de samimi ve objektif bir video olmuş. Bir de gündüz çekimiyle daha üst paket bir araç videosu gelirse tadından yenmez.23 saat önce, Recep Gül yazdı:
LÜTFEN ÖNCE OKUYUN
Arkadaşlar tekrar tekrar özür diliyorum, çünkü hiç istediğim şekilde bir anlatım yapamamışım, hazırlıksız olmanın etkisinden kaynaklı, Öyleki başlarda merhabalar bile dememişim ve videoyu tek bir kişiye anlatır gibi çekmişim....
Videoyu izlerken " Hadi be abartma, yok o kadar da değil, kötülemek için elinden geleni söylemişsin" tarzında yorumlar gelebilir, gelsin sorun değil fakat ben araca oturup kullanmaya başladıktan sonra ne hissettiysem onları aktarmaya çalıştım, sözü daha fazla uzatmadan özrümü de dilediğime göre video ile başbaşa bırakıyorum sizleri.
Emeğinize sağlık hocam.Merhabalar arkadaşlar, Çokca tartışılan bir konu oldu. Şansa kadere bugün Berlin'de bulunan SIXT Share firmasına ait yoldan araç kiralama uygulamasında gezinirken Golf 8 'in de kiralanabildiğini gördüm. Hemen gittim tabii ki....
Arkadaşlar şimdiden kusura bakmayın, kendimce 1-2 video çekmeye görüşlerimi anlatmaya çalıştım fakat bu konularda pek becerikli olmadığım için konuşma kısmında çoğu zaman tökezlemiş olabilirm, kendimi tekrar etmiş olabilirim. Tabii bunda golf 8 'i aniden bulmanın daha doğrusu hazırlıksız yakalanmanın etkisi de var.
Videoda; Kullanım, sürüş ,görünüş açısından görüşlerimi aktarmaya çalıştım. çektiğim videoyu şuanda Render' lıyorum biter bitmez yükleyeceğim. Video kısmını şimdilik erteliyorum,render kısmında problem çıkıyor başka metodlar deneyip videou ekleyeceğim. Şimdilik çektiğim fotoğrafları ekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 39684
Ekli dosyayı görüntüle 39685
Ekli dosyayı görüntüle 39686
Ekli dosyayı görüntüle 39687
Ekli dosyayı görüntüle 39689
Ekli dosyayı görüntüle 39690
Kesinlikle !@guvenc Platformdan görüş almayı akıl edememiş hocam, büyük ayıp etti zaten bu konuda. Bizzat bana en yakın şubesine gidip konuşacağım, formumuzdan haberleri olmalı.
Bunlar lütfen gelmesin ya. Resimlerden gördüğüm kadarıyla Ford Ka’dan sonraki gördüğüm en kötü tasarım diyebilirim benim için.Golf 8 Variant'lar geliyor [emoji28]....
/monthly_2020_11/6444AAA9-90DD-4475-BBCF-E99FD39A1A99.thumb.jpeg.2c922eec36b360c6021937385afb0c66.jpeg
/monthly_2020_11/EA84E0D0-E684-4167-8073-64CF27DA853C.thumb.jpeg.e31f98fe96743688d4e08646a441f3dd.jpeg