@Maqvilari hocam benim araçta garantiden 2 kez şanzıman 1 kez volan ve 1 kez baskı Balata değişti. Ses kesilmedi ve hala ara ara yapar.
ben babamdan alışkanlık sese çok takık insanım ki aracı sıfır aldım.
dikkat edersen bu olay uzun yol yaptıktan sonra veya dur kalk trafikte şanzıman ısınınca oluyor hatta keskin yavaş döndüğün virajda bile hissedilebiliyor.
Sesin kesilmediğini hala devam ettiğini söylesem de Doğuş otonun cevabı şu oldu
Artık parça değişimi ile bir güncelleme yapamayacaklarını yeni kodlu geliştirilmiş parça geldiğinde tekrar değiştireceklerini söyleyerek başından savdılar resmen.
Genel merkeze şikayet ettim ama kimi kime şikayet ediyorsun aracı aldılar ve sonra verdikleri cevap şu: Yurt dışıyla yazıştık, bu ses normal değerler içinde dediler.
ben de dedim ki: madem öyleydi ses normaldi takır takır neden parçaları değiştirdini dedim. Cevap yok
almanya ya Mail attım fax çektim ama dönüş yok.
Bu manuel golflerin KRONİK ARIZASI. Özellikle dizellerde çok, ki şanzıman torka dayansın diye metal içeriği sertleştirmiş ve sürtme sesi yapıyor.
Boşuna volan değiştirmişsin, herkeste olmuyor ama bu problem kronik, hakkını arasan dava 5 yıl sürer aracı satamazsın öyle kalır.
Servisin de dediği gibi sürüşe engel bir durum değil, ses normal sınır içimde yapacak birşey yok.
yazmak uzun sürdü, bu aşamaları ben teker teker geçtim bilgi almak isteyen olursa mesaj atsın lütfen yazmak baya uzun sürüyor numaramı veririm detaylı anlatırım