@Negatiwe @silvershadow @erkanz @KabileReisi @yusuf @maniax
Bir çoğunuzun bildigi gibi geçen hafta içi aracımı teslim aldım. Aracı almadan önce gerekli hazırlıkları yapayım diye bu başlığı açsamda da tam istediğim gibi olmadı
Shark anten benim aracın üzerinde default olarak geldi.
Gelmeseydi kendim alacaktım, beni hem büyük bir zahmetten kurtardırlar hem de istediğim bir özellik sürpriz olarak sunuldu bana.
Aracı aldığımda içinde halı tarzı bir paspas vardı, kalitesi çok hoşuma gitti, bu paspası yazın kullanacağım. Servisten orjinal kauçuk paspas aldım. Dün aracı aldığım oto şampuanı ile yıkatırken paspasıda taktırdım gayet güzel. Bagaj havuzu alacağım birde, spor çantamın ve sırt çantamın altı her zaman temiz olmayabiliyor. Bagaj kısmındaki o temizliğin ilk günkü gibi kalmasını isterim.
Önceliğim pedal seti olacak.
@Orhan Hoca 'm orjinal olanı aldı sanırım VW'den. Açıkçası bende orjinal alayım diyorum ama bir yanımda değmez diyor. Sonuçta gaz ve fren hayati öneme sahip araçlar ve aliexpress'den aldığım bişey sorun yaratırsa geri dönüşü yok diye düşünüyorum.
@maniax hocam'ın aldığı sanırım orji pedal setleri çıkartılmadan monte edilerek takılıyormuş. Bir diğer konuda madem orjinale o kadar para vermeye niyetlendim, neden daha spor daha güzel birşey almayayım diye öneriler sunuldu. Ancak internetten yaptığım araştırmalar neticesinde aliexpress'tekiler dışında bi yer bulamadım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.