Neden sorun olsun. İşine yarayan olur belki.Yeni Clio bugün bakmaya gittim listeden daha fazla düşemeyeceklerini söylediler. Renault paylaşmam sorun olmaz umarım eğer olursa hemen kaldırabilirim.
Rica ederim.Neden sorun olsun. İşine yarayan olur belki.
Teşekkür ederiz.
İçinden de fotoğraf varsa ekleyebilir misiniz. Katalog fotoğrafları yerine gerçek fotoğraflar daha gerçekçi olabiliyor çoğu zaman.
Clio'yu Dacia sandero kullandığım zamanlardan beri hep almak kullanmak istemişimdir. Ama şimdi Golf 7den sonra imkansız dış tasarımı ben beğendim
Ama bu fiyatlarda Skoda Fabia favorim.
Arka frenler diskmiş güzel, hidrolik direksiyon da var mıymışYeni Clio bugün bakmaya gittim listeden daha fazla düşemeyeceklerini söylediler. Renault paylaşmam sorun olmaz umarım eğer olursa hemen kaldırabilirim.
Muhtemelen size de gelmiştir.Kampanya: Sinirli sayida Golf, Ekim ayina ozel 250.000 TL' ye kadar 12 ay vade ve %1,99 faiz firsati ve hemen teslim avantajiyla Volkswagen Yetkili Saticisi Dogus Oto Ankara'da sizi bekliyor. Detayli bilgi: 03125838383 ve vw.com.tr Mersis No: 0394-0013-0630-0032 'VW BINEK H' yazip 4933'e ucretsiz gondererek istediginiz zaman kampanya SMS listemizden cikabilirsiniz. 2123350444 B002
Halen daha tok satıcılığı oynuyorlar ama faizler bu seviyede devam ederse galerici-bayi fiyat yükseltme işbirliği tamamen bitmiş olacak. İnşallah da öyle olur.Yeni Clio bugün bakmaya gittim listeden daha fazla düşemeyeceklerini söylediler. Renault paylaşmam sorun olmaz umarım eğer olursa hemen kaldırabilirim.
Keşke zam gelmeyip Aralıkta ki fiyatlardan satsalarda 850bin civarlarına olurdu. Sağlık olsun bu şekilde de iyi.İş arkadaşıma buğün Troc style paket 2023 - ötv indirimle 928 binliraya fatura kesildi.