Ben bir tahminde bulunayım, bence hondanın Türkiye pazarından çekilmesi çok zor gibi görünmüyor.
Sattıkları Civicler tüpsüz olsa (lpg takılamıyor olsa) çoktan perişan olur çeker giderlerdi.
Eco-elegance aşkına hadi alayım diyenler var anca
Ben bir tahminde bulunayım, bence hondanın Türkiye pazarından çekilmesi çok zor gibi görünmüyor.
Tiguan elegance 2.300
Avek tekstilkent
25 günde
2390 lardan buraya geldik.
Düşeceği nokta 2.200 (bu fiyat görüldüğü anda !! gez göz arpacık atış serbest denir)
Renk ?Radarimda su an git gel yasiyorum
Test surusu yapacagim
Heran birsey yapabilirim
Renk ?
(Bence) Gırmızı iyi olur???
Life evet direk elenir de.life ve elegance görünüş olarak iyi durmuyor, almayı düşünenler rline zorlayın. arada görünüş olarak fark var. biri pısırık kedi gibi duruyor, diğeri vahşi kaplan gibi. bayide görün, inceleyin, test edin. tiguan bu sefer olmuş. sportif görünüş,yalıtım, sessizlik, premium hissi, yakıt tasarufu vs eskisine göre farkediyor.
İstiridye grisi kibar olmuş.Cizik toz rutus derdi olmasin diye beyaz
Ama annem gipgirmiziyi cok sever neden olmasin kismet bakalim
İmpression ölsün mü yaLife evet direk elenir de.
Elegance iş görür bence.
R-line evet çok farklı duruyor ama
Elegance alanda hataya düşmez.
Life ? Direk kapsam dışı
Vay be. Daha da düşerse o zaman alanlar üzülür valla.Tiguan elegance 2.300
Avek tekstilkent
25 günde
2390 lardan buraya geldik.
Düşeceği nokta 2.200 (bu fiyat görüldüğü anda !! gez göz arpacık atış serbest denir)
Life pakette araç yanından gözü kapalı geçip içeride gözünü açanlar için iyi.Life evet direk elenir de.
Elegance iş görür bence.
R-line evet çok farklı duruyor ama
Elegance alanda hataya düşmez.
Life ? Direk kapsam dışı
2.180 e elegance tiguana kapora verdim demiş ? DH de Bir gercek ya da yalan kisilik. Alıcı olan arastırır gercekleğini?Vay be. Daha da düşerse o zaman alanlar üzülür valla.
İmpression tiguan tr ye getirmediler zaten/ gelmeyecekİmpression ölsün mü ya
Herşey bir yana ama benim o kadar bütçem olsa passat alırdım, onun yeri bende hep ayrıdır2.180 e elegance tiguana kapora verdim demiş ? DH de Bir gercek ya da yalan kisilik. Alıcı olan arastırır gercekleğini?
En başından beri belirttim
Yeni Sw passatlar ve fiyatları bu işin yemi / oltası idi.
O passatları satmak icin getirmediler.
Tiguan fiyatlarına yem olsun diye tutuyorlar halen.
2600 e elegance passata burun kıvıran kosup 2300-2350 ye tiguana kosup atlar zannediyorlar ama
Elengance Passat zaten 2.200 anca eder.
Elegance tiguan da keza aynen yine 2.200 den müsterisine hayırlı olur.
Broşürde görünce gelecek zannettimİmpression tiguan tr ye getirmediler zaten/ gelmeyecek
Life/elegance/rline var.